Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (124)

plakát

Město nemrtvých (2013) 

Tu a tam nějaký nový nápad, ale jinak standardní béčko se zombie apokalypsou.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Jednoznačně nejlepší minisérie, kterou jsem kdy viděl. Od prvních minut jsem se nemohl dočkat každé následující, a to až do konce. Dále skvělé postavy, scénář, obsazení a soundtrack... prostě naprostá špička, kterou mohu jedině doporučit.

plakát

Útok z hlubin (1999) 

V rámci všemožných filmů o žralocích útočících na lidi jde o jeden z nejlepších a nejuvěřitelnějších kousků, jaký byl kdy natočený.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Prvních pár řad šlo o celkem slušný oddechový a mírně akční fantasy seriál o sestrách čarodějkách. Bohužel s odchodem Shannen Doherty se začal měnit žánr na podivnou soap operu, takže následujících cca 5 řad už bylo téměř nekoukatelných :(

plakát

Návrat osamělého jezdce (2008) (TV film) 

Jediným pozitivem je na tomto kousku Lou Diamond Phillips, jinak je celý děj značně předvídatelný a na něco originálního zde určitě nenarazíte.

plakát

Mariachi (1992) 

Celkem pohodový první díl trilogie o El Mariachim. Na Desperado to sice nemá zejména kvůli nízkému rozpočtu, ale kvalitativně je na tom lépe než Tenkrát v Mexiku.

plakát

Lovec žraloků (2001) 

Už jsem viděl mnohem horší filmy na podobné téma, takže nějakou tu hvězdičku si to rozhodně zaslouží. Co mě ale zaráží, je fakt, že scény s potápěči se vůbec netočili ve vodě - kdyby to nebylo z každého záběru poznat, bylo by mi to jedno, ale tady to bylo do očí bijící. Jinak jsou zde trochu slabší efekty, ale scénář a herecké výkony jsou v tomto žánru nadprůměrné.

plakát

Tyranosarie (2004) (TV film) odpad!

15 minut a bohatě stačilo na to, abych věděl, že to nedokoukám, jaká je to sra***

plakát

Kopí osudu (2010) (TV film) 

Nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Už jsem totiž viděl hezkou řádku německých filmových sr****, takže myslím, že tohle můžu s klidem hodnotit jako nadprůměrný kousek. Dobrodružné snímky mám rád, takže ani místy chybějící logika mi tu tolik nevadila.

plakát

Konečná (2013) 

Arnie nám od Conana a Terminátora trochu zestárnul, ale pořád je to ten starý dobrý drsňák. Celkově dobré obsazení, tu a tam nějaký ten nový nápad, pohodová hudba k tomu a spousta akce.