Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Pioneer One

Pioneer One (2010) (seriál)

Nad severní Amerikou proletí neznámý objekt šířící radiaci. Je to některá ze starých sond, nebo se snad jedná se o teroristický útok? Trosky nalezené v Kanadě pak vyvolávají další otázky ohledně jednoho velikého tajemství. Jak moc byli Sověti šílení a kam daleko se při dobývání vesmíru dostali?

Stav beztíže

Stav beztíže (2009) (seriál)

Šest let, sedm planet, osm astronautů. Nejambicióznější projekt v historii lidstva. V roce 2052 vyráží vesmírná loď Antares na cestu Sluneční soustavou. Několik hodin před odletem se objeví u dvou členů posádky nenadálé zdravotní potíže a musí být vyměněni náhradníky. Je to náhoda, že se u dvou astronautů objevil zničehonic šelest na srdci? Vedení mise ví, že s tím má společného „cosi“ v doku č.4. Entita nazývaná „Beta“, o jejíž přítomnosti na lodi posádka není seznámena.
Podaří se náročná mise čtyř mužů a čtyř žen? Proč je na palubě i fyzik, který neprošel fyzickými testy? Co znamenají velice živé noční můry posádky? Co je to Beta a co po lidstvu vlastně chce? To jsou otázky, na které divák společně s astronauty bude hledat odpovědi.

Superkočky

Superkočky (2010) (seriál)

Marti studuje práva na univerzitě Lancer v Memphisu, ale jen díky stipendiu. Ve chvíli, kdy o něj přijde, je její další studium ohroženo a jí nezbývá nic jiného než získat co nejrychleji jiné. Když zjistí, že i roztleskávačky, které si říkají Hellcats, mají svá stipendia, rozhodne se zkusit stát se jednou z nich, ačkoli je nesnáší. Díky svému neotřelému vystoupení na konkurzu a tomu, že dříve dělala gymnastiku, se jí podaří dostat se do týmu, ale tím její problémy nekončí. Některým roztleskávačkám je trnem v oku a její místo v týmu, a tudíž i stipendium, možná nebude tak jisté, jak čekala. Navíc kvůli škrtům dostane celý tým roztleskávaček nůž na krk – musí se umístit v národním kole, jinak je zruší.

Reklama