Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Frankenstein (2011) (divadelní záznam) 

Velmi silný zážitek, který se v kině jen tak nevidí. Člověk měl na konci chuť tleskat se stejným nadšením, s jakým se do to vrhli i londýnští divadelní diváci. Bio Oko nás tímto promítáním divadelního záznamu nadchlo. Díky!

plakát

Interstellar (2014) 

Nádherná podívaná, skvělý McConaughey - ten mi svým výkonem až vyrazil dech. A Nolan je prostě jednička, ještě nikdy mě nezklamal. Tři hodiny utekly jako nic, najednou byl konec a mně zbyl mokrý kapesník a úžasný zážitek! Film je krásným příběhem lásky mnoha podob, je o lidské síle i slabosti, pochybách i víře a v neposlední řadě je parádním vizuálním zážitkem.

plakát

Nick Cave: 20 000 dní na Zemi (2014) 

Parádní filmeček, nenudila jsem se ani vteřinu, hltala jsem každé slovo (o hudbě nemluvě). Všechno se dokonale doplňovalo a vygradovalo koncertní ukázkou, při které mi naskočila husí kůže. Závěrečná promluva už jen dokončila moc příjemný zážitek.

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

Úžasný filmový zážitek. V kině jsem byla sama + nějaký mladší pár, který prostě jenom chtěl jít do kina. V sále ticho jako v kostele, já přibitá do sedadla a dvě hodiny jsem snad ani nedýchala. A když jsem si uvědomila, že Hoffman prostě už nic dalšího nenatočí, slzička tedy ukápla.