Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Publicistický

Recenze (8)

plakát

Odvážné palce (2009) (pořad) odpad!

Dal jsem tomu šanci už potřetí, pořád stejný výkal... ti lidé mají vlastní svět, kterému rozumí jen oni. Vysílá se to z Bohnic, na 100% :D

plakát

Praha vs. prachy (2015) (pořad) 

Jak by asi vypadaly komentáře kritiků rok po spuštění pořadu? Z neuvěřitelné bomby se stala vyhaslá prskavka na úrovni většiny pořadů "Televize Stream", takže je to vlastně v pořádku.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Na prstech jedné ruky se dají spočítat filmy, které předčily svou knižní předlohu. Myslím, že Velký Gatsby z toho vykřesal ještě o něco víc.

plakát

Švestka (2001) (divadelní záznam) 

Pro mě osobně nejpovedenější hra Cimrmanovců, která je typickým představitelem českého humoru. Narozdíl od některých her divadla Járy Cimrmana, se u tohoto představení divák směje od začátku dokonce. Nejvíce oceňuji zapojení Jana Kašpara, z jehož handicapu se tvůrcům podařilo udělat přednost. Za sebe dávám 101%

plakát

Noční jízda (2013) 

Snímek Locke je další z řady filmů (jako například Pohřben za živa), které se odehrávají pouze na jednom místě, v tomto případě v autě. Diváky pravděpodobně nepříláká ani tak děj, ale spíše současná filmová star Tom Hardy. Film v sobě mimo jiné obsahuje prvky z filmu Bronson a sice v momentech, kdy Hardy mluví v autě se svým Otcem, kterého si pouze představuje na zadní sedačce (intonace a barva hlasu se Bronsonovi velmi podobá). Snímek jako takový diváka neurazí, má smysluplný děj, několik zvratů a dobrý konec. Jediné co bych zde ohodnotil velmi negativně je reklama na automobilku BMW, bez které by se pravděpodobně film obešel.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Už před začátkem sledování tohoto filmu si musí každý divák "zakázat" jakékoli srovnávání s původním filmem, který se točil v naprosto jiné době a který především režírovala nezapomenutelná Věra Chytilová. Na film je nutno pohlížet jako na klasickou českou průměrnou komedii. Leč bohužel, průměru tento snímek ani zdaleka nedosahuje. Je to jakýsi zoufalý pokus o záchranu finanční situace Bolka Polívky, který vydělává pouze na zvědavosti diváků, kteří marně doufají alespoň v malé přiblížení původnímu snímku.

plakát

Subway Monkey Hour (2002) (TV film) 

Parodie na dokumentární film o Japonsku, která přes vysoké dosavadní hodnocení není v českém znění. Tom Green zde představuje reportéra zkoumajícího život a kulturu Japonska. Pro japonce samotné ovšem představuje velké a otravné narušení jejich každodenního života.

plakát

Freddyho úlet (2001) 

Brilantní, na svou dobu dostatečně neoceněný Tom Green, jehož specifický a přehnaný humor doprovázený obscénnostmi si jistě najde svůj okruh fanoušků. Zkrátka komedie, u které si člověk nemusí lámat hlavu se složitým dějem, navíc ve spolupráci s herci Rip Torn a Eddie Kaye Thomas, film získává i určitou hereckou kvalitu.