Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Počátek (2010) 

Počátek: Mistrovské dílo Christophera Nolana. Skvělé efekty, které dokážou vyrazit dech. Řekl bych že film má slušnou zápletku díky které vás film nepustí až do samotného konce a když už je řeč o konci, jestli bylo cílem tohoto konce totálně zmást diváka a donutit ho tak, aby si toto dílo pustil znovu , tak se mu to povedlo. Co se mě týkalo, tak jsem musel dávat pozor po celý tento film, protože film neustále pádí v před a jde se v něm lehce ztratit. K tomuto velice dobrému zážitku velkou mírou přispěl nadprůměrný výkon Lea Di Capria a Josepha Levitta Gordona, ale co se týče Toma Hardyho, který se tam z mého pohledu trochu ztrácel, tak jsem mírně zklamán .

plakát

Americký sniper (2014) 

Už jako malý jsem si hrál na vojáka a až do současnosti mi k nim vydržel obdiv. Bradley Cooper byl opravdu skvělý a o kvalitní akci taky nebylo nouzi. Sem tam se tam vyskytla taky nějaká ta domácí scéna, která mi ale vůbec nevadila, protože tím film trochu zpomalil a tím víc jsem se těšil na další legendární turnus. Jediná věc, která mi trošičku vadila je to, ze vzhledem na jméno filmu jsem čekal trochu víc té snajpeřiny.

plakát

Bronson (2008) 

U tady tohodle filmu vlastně nedávám 5 hvězd ani tak filmu jako mistrovskému hereckému výkonu Toma Hardyho. Ano, mám pro Hardyho trochu slabost, ale i tak by měl každý inteligentní kritik uznat, že to zahrál víc než slušně . Určitě je plno lepších filmů ,které ode mne nemají 5 hvězd ale jak sem říkal; Hardy mě natolik překvapil ,že jsem nemohl jinak.