Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Peklo s Landou (2007) (pořad) 

Jako pořad poměrně amatérština, myšlenka pořadu je výborná a unikátní - vzit chlapy ze dna společnosti a přeměnit je v bojovníky. Nicméně k Muay thai nesporně vyjma růstu fyzičky a techniky, patří i růst mentální - morální. Bohužel obrazu, možná z mé strany dosti naivního, kdy se z člověka s kriminální minulostí stane někdo jiný- jakýsi strážce slabších se nedočkáme, zůstane tím samým člověkem, v případě Oty opravdu křivákem. A pokud berete za happy end, to že se člověk s pokřiveným charakterem naučí Thai box, tak já tedy ne.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Myslel jsem si, že hloubeji už Musil po TV Regina klesnout nemuze. A vida, zvládl to

plakát

Vyšší princip (1960) 

Film, který by měl být součástí povinné školní výuky. Který jiný film dokáže tak dokonale ilustrovat tehdejší dobu teroru? Výborné herecké výkony, životní role Františka Smolíka, a to vše doprovázeno hudbou z dílny nejlepšího českého filmového skladatele všech dob - Zdeňka Lišky.

plakát

Černý Petr (1963) 

Tohle je lidová komedie a film ze života, ne ty vaše Babovřesky. Kdo dokázal lépe zachytit obyčejný život, než Miloš Forman ve svých filmech? Duo Forman, Papoušek je zkrátka záruka filmového umu - čehož je Černý Petr důkazem.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Kult s velkým K. Vynikající scénář (aneb co všechno může způsobit pochcaný tepich) v podání ostřílené dvojice bratří Coenů. Fantastické herecké výkony, kterým vévodí ,,pacifista" John Goodman. To vše doprovázené dokonalým soundtrackem v čele s Creedence, co víc si přát? :)

plakát

Bony a klid 2 (2014) odpad!

Největší ubohost, co jsem za posledních x let viděl. Neuvěřitelně laický pohled na svět. Myslím, že kdyby dostalo stvoření z jiného světa za úkol natočit film o české posttotalitní společnosti na základě komentářů ze serveru Novinky.cz, vypadalo by to zhruba jako tento film.: - Všichni politici kradou (zlatý komouši); Anonymous - masky jsou jejich neodlučitelnou součástí, jezdí v nich i v autě; Absolvent knihovnictví na fildě nemá práci (měl jít na průmku a neměl studovat takovou pavědu) a na závěr nezapomenout zmínit zlo největší EU a její dotace!

plakát

Noc a mlha (1956) 

Nejnaturalističtější film všech dob, plný sugestivních a brutálních záběrů. Velmi důležité memento, vypovídající o době na kterou bychom neměli nikdy zapomenout, i když bychom na ní rádi zapomněli -„Prohlížíme si ruiny, jakoby staré hrůzy pod nimi měly zůstat ležet na věky. Předstíráme nově získanou naději a tento obrázek mizí v minulosti. Jako bychom byli z hrůzy takových táborů jednou provždy vyléčeni. Předstíráme, že se to vše stalo jen jednou, v určitém čase, na určitém místě. A nevnímáme věci, jež nás obklopují, neslyšíme křik lidskosti."