Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (142)

plakát

Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007) 

Po deseti minutách to bylo na 4*.Za další půl hodiny to pokleslo na 3*.V závěru to s dýchavičností doklopýtalo do cíle sotva se 2*.Zdlouhavé a místo,aby děj gradoval,tak spíše upadal.Rozdělit příběh do šesti postav bylo spíš na závadu.

plakát

Skutečná Bílá královna a její rivalové (2013) (TV film) 

Ty události té doby byly natolik složité a spletité,že je ten dokument asi ani nemohl pořádně osvětlit.Takže na první shlédnutí jsem měl v hlavě jeden velký zmatek.Naštěstí jen jeden.Rozhodně je lepší o tom vědět něco málo již dopředu.To pak nemá člověk hlavu plnou jmen ,že za chvíli neví kdo je kdo.

plakát

Americké graffiti (1973) 

Amerika,jejich mentalita a kultura jsou nám na hony vzdáleny.Nikdy jsem je nepochopil a normální evropan je nikdy nepochopí.A tenhle film byl přesně o tom.Daly se poslouchat ty rock´n´rolly a vidět bouráky z té doby.Ale trochu málo.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Jeden z těch filmů,kdy si scénárista s divákem hraje a manipuluje s ním hned sem a hned zas tam.Tím pádem ho nutí být neustále ve střehu a pořád přemýšlet o tom,co je fikce a co skutečnost.Pro mne je toho až příliš.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Tak takhle nějak si představuji akční snímek.S úctou k Stallonovi a podobným,toto bylo velmi,velmi realistické a vůbec nebylo potřeba stopadesátšest tisíc kulek,z nichž ani jedna nedokáže zasáhnout hlavního hrdinu.Jen ten začátek byl zbytečně zdlouhavý a tím pádem trošku nudný.I tak to dalo na 5*.

plakát

Sedm životů (2008) 

Jeden z těch filmů,u kterého neustále čekáte,kdy už to konečně dostane spád.Najednou je 1,5 hodiny pryč a pořád nic.Posledních 10 minut to už nemůže zvrátit.Škoda.

plakát

Stejná srdce (2014) (TV film) 

Několikrát během filmu mi bylo na zvracení.To se mi u Freddyho Kruegera a hororů podobného ražení nikdy nestalo.Neustále děkuji Bohu za to ,že jsem normální.Hodně dobrý komentář - verbal.

plakát

Post Coitum (2004) 

Měl jsem z toho obavy,protože Jakubiskovy filmy mně dvakrát nesedí,ale byl jsem velmi příjemně překvapený.Bylo to přesně takové,jak to v životě chodí.Ať si namlouváme cokoliv jiného,takové situace se prostě stávají.Uznávám,sešlo se jich v jednom okamžiku nepřirozeně mnoho.Mám pocit,že pokud erotické scény přesáhnou určitou míru vkusu puritánského diváka,okamžitě je film hozen do odpadu.Ale ruku na srdce přátelé a sundejme si růžové brýle,je ten opravdový život jiný?

plakát

Je to jen vítr (2012) 

Dobrý námět.Bohužel špatně a nezajímavě zpracovaný.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Sorry.Star trek ať už v seriálové nebo filmové podobě jde mimo mě.