Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (97)

plakát

Tibet, střecha světa (2015) (TV film) 

za čí blaho to národy po světě a nyní především v Česku vyvěšují tibetské vlajky a uctívají dalajlámu, který z Tibetu prchl, protože díky Číně tam dalajlámům vyhovující feudálně-otrokářský systém padl? Doufám že se dokument dostal k Havlovi v pekle !

plakát

Suburra (2015) 

Náhled do života průměrného italského politika, jeho problémů s jeho špinavými kšefty a jeho špinavou kurvou, které řeší spodina složená ze špinavých smažek, a ještě špinavějších cikánů, garantů (tj. lobistů či mafiánů) a synáčků podivných prominentů. Řešení jednoduchá ale účinná, nejčastěji pomocí nožů nebo kvérů, na ulici, nebo v obchoďáku. Ve filmu nevzniknou žádné simpatie ani k jediné osobě a jediným zadostiučiněním je postupná likvidace téměř všech postav.

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

Doporučuji přečíst knihu: Cesta pokojného bojovníka

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Nejlepší hláška z filmu: On: Promiň kotě, jdu zachránit svět. Ona: Jestli zachráníš svět, můžeš mi to udělat do zadku : )

plakát

Meru (2015) 

Silný zážitek pro milovníky adrenalinu a extremních sportů. Stejně tak doporučuji - Where is trail ends, Into the mind, First ascent, Amazonia Vertical, Bigger Stronger Faster, Generation Iron.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Konečně opět někdo natočil pěkný, předobědový, nedělní, rodiný western, který i našim nejmenším ukáže kus historie. Bez chlebíčků a dalších pochutin film nedoporučuji !

plakát

Fízlové, hajzlové (2013) 

Co odkomedie chcete, každá druhá americká stupidita obsahuje obdobný záchodový humor. Režisérovi šlo o trapnost, nechutnost, obscénost. Každému komu se líbí South Park, vřele doporučuju.