Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Film pro všechny ty lidi, kteří potřebují slyšet hudbu, aby se zbavili bolesti. Film pro lidi, kteří kupují trávu jedině v potkanech. Film pro lidi, kteří ví, že fízlové jsou prostě hazjlové. Dupieuxova verze struktury "Pulp Fiction" z pohledu policistů z ještě černějším a ješté trapnějším humorem. Ne tak silné jako Realité, přesto skvěle koukatelné (i když občas to ztratí trochu tempo). Nakonec i film o hudbě a Mr. Oizově zkušenosti s hudebním průmyslem. Všichni jsou v hazjlu a když dojdou i ty potkani, máte už fakt problém. Jsme v pekle a jsou kolem nás neviditelný plameny. O čem tu recenzi napsat? O čem tu recenzi NAPSAT!? Každopádně tohle je film do klubu, ale jen pro chlapy. Žádný ženský v tom klubu nebudou. Jen chlapy. Totálně. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

A jebat, mně se to líbilo jako prase. Krysoprodávající fízl poslouchající tekkno nářezy od mistra Oáza, vopuchlej Marilyn a další výběr těch největších lůzrů a trotlů co si člověk dokáže představit. Super. S kriminálkou to má pramálo společnýho, komedie to taky moc není, spíš tragikomický. Kupodivu i nějakej ten gore proběhl a já jsem fakt spokojenej minimálně na 75%. P.s: Nechápu jaktože není napsaná v obsahu herců bloňdatá officer Holmes- Arden Myrin. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Mr. Oizo je magor, to víme. Ale něco na něm je a ani ti Wrong Cops nejdou snadno hodit do koše s posměškem. Ač se mi hodně chtělo. Vršení absurdit v nechutokabátu. Ale je třeba říct, že když má Dupieux náladu na vážnější kusy a ztřeštěnost drží pod poklicí, jsme o level výš. Wrong i Realita jsou úplně nahoře, ale tu knihu bych si přečíst chtěl...to zase jo. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Mám tady velmi vážného kandidáta na nejpodivnější film desetiletí. Absurdní metahumor obsažený v téhle svérázné komedii jde sice zcela mimo můj záběr a hrubozrnný amatérismus z toho trčí na sto honů (ale pozor, záměrně, takže umělecká licence), ovšem podprahová ladnost, s jakou je do toho šílenství namíchán šlapající soundtrack, stojí přinejmenším za poslech. Mr. Oizo to se zvukem umí jako málokdo, osobně na jeho živé vystoupení vzpomínám s příjemně rezonujícím pocitem ve sluchovodech, ale na videokameru by raději sahat neměl. Špetka abstrakce ve standardních videoklipech není nikdy na překážku, ale tolik expresivního materiálu napěchovaného do osmedáti minut je spíše na vraždu. Nejvíce zarážející otázkou nakonec zůstává, jak se tohle vůbec mohlo ocitnout v oficiální tuzemské kinodistribuci. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi skoro až blbě, že musím souhlasit s takovým trotlem, jakým je zdejší tvor Livingvřed, ale tohle byla ta nejstupidnější, nejtrapnější a nejnudnější píčovina, kterou jsem za posledních deset let měl tu smůlu vidět. Když jsem viděl kolik dobrých uživatelů tomu pálí od čtyř vejš a že v tom prý nejnormálnější postavu hraje Marilyn Manson, těšil jsem se na porci krutého a černého humoru a jediné, čeho se mi dostalo byla série totálních hoven, zrežírovaná debilem který si říká Mr.Oizo, za svůj život udělal jednu jedinou povedenou hudební pasaž o dvaceti vteřinách v reklamě na energy drink a začal psát sám neskutečně sračkovité dialogy, začal je vkládat do úst sortě nesympatických a debilních individuí a vše to okořenil o svojí příšernou muziku, kterou kdyby mi pouštěli půl hodiny v zajetí, řekl bych jim i to, co nevim.83 minut téhle zoufalosti bylo vyloženým utrpením a já si nepamatuju, kdy naposled jsem měl tak kurevský problém nějaký film dokoukat.Srovnání s Policejní Akademií je totálně na přesdržku lopatou, protože i Moskevská Mise je o proti tomuhle veledílu špičkovým filmem.Kéž by se pan Dupieux alias Mr.Kretén zavřel s jemu podobnýma do nějakého doupěte a tam se zherákovali k smrti, aby svět ušetřil takovýhle podřadných, antifilmařských ubohostí.0%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama