Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Thriller
  • Akční

Recenze (52)

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

Konec mi nabídnul úplně jiný film, než na který jsem celou dobu koukala. │PS: Nutno dodat, že mě závěr i tak překvapil, ale..

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Skoro každý díl ve mně vyvolal nějaký wow efekt a skoro brečím, že už žádný díl nemám před sebou. Ikdyž mě celá pátá série moc neoslovila, na závěrečné hodnocení to vliv nemá, vždy se to dalo dokoukat. │PS: Díly, na které se s radostí podívám znovu: The Entire History of You, White Bear, White Christmas, Shut Up and Dance, San Junipero, Crocodile, Black Museum.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Měsíc s GoT za námi a je na čase se uvrtat do dalšího seriálu (/už se stalo, děkuju BlackMirror), nebo život přestane mít smysl. │PS: Poslední díl vypadá trošku na vtip, ale i tak se tam naštěstí našlo pár momentů, které mě uspokojily.

plakát

Calibre (2018) 

Celkem těžký sledovat, jak se postupem filmu vše dere do většího a většího hajzlu. │PS: Co je to pak za život..

plakát

Pátrání (2018) 

Čekala jsem o trošičku víc, než jsem viděla. I tak to ale pěkně odsejpalo. S příchodem vyšetřovatelky už bylo vše více či méně jasné. │PS: Chtělo by to větší pikantnosti.

plakát

Dolly - Vraždící duch (1991) 

Cca v 7 letech jsem tento skvost viděla poprvé (a o něco později Dětskou hru = nepoučitelnost) a TROŠKU mě to poznamenalo. Do takové míry, že ještě teď: vidím ve tmě panenku, jak se na mě chystá; vidím v obýváku, jak si sedí na křesle; slyším jak si ťapká, když jdu po večerech sama... Říkala jsem si, že už to nechci nikdy vidět a ani jsem po tom nepátrala. Ale strachům se má čelit, žejo, tak nastal den, kdy jsem si to připomenula. A děsilo mě to pořád stejně. Celý život myslím na to dupání těch malých botiček... Upřímně, pro mě je děsivější tahle potvora než zlatíčko Chucky. Dnešní spánek bude příjemný, ona je fakt zlo a dívat jsem se na to neměla. │PS: Divím se, že to nezpůsobilo životní trauma více lidem. Nebo možná jo, ale podařilo se jim to vytěsnit z hlavy. Trošku těžké rozhodování jestli dát 5* za to, co nedokázal žádný jiný film a nebo odpad za to, že mi z toho šibe. PPS: Vidět to dnes poprvé, tak se tomu ráda zasměju. !KONEC VÝLEVU!

plakát

Halloween (2018) 

Na 100 % to splnilo má očekávání, hlavně po tom veledíle z roku 2007. Pár nelogických jednání se sice našlo, ale v jakém hororu ne. Třeba když se vnučka setká tváří v tvář s Michaelem a pak čekají na policii venku na schodech. Ale na druhou stranu.. těžko říct, jestli je bezpečněji venku nebo vevnitř. A když už jsme u té policie, tak ta nemá chybu vůbec. │PS: Atmosféra starých dílů. HUDBA. A má úchylka na pěkné titulky. A prostě Michael, toho nejde nemilovat.

plakát

Potvora (2017) 

Nejhororovější konec, jaký jsem kdy ve světě filmu viděla. │PS: Jaký si to uděláš...

plakát

The Free World (2016) 

Narazila jsem na to díky Holbrookovi, koukla na to jen kvůli Holbrookovi a nakonec stál za to Holbrook i film. │PS: Naivita?

plakát

Stoker (2013) 

Jsem jediná, která dokáže ocenit titulky? │PS: 'Sometimes you need to do something bad to stop you from doing something worse.'