Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Matematika zločinu (2023) (seriál) odpad!

Hnus. Nuda. škoda, že jsem si to nechal až na všechny díly za sebou. v půli druhého dílu jsem poslouchal pouze zvuk, koukat se na to nedalo, Pouze interiér, rozmazaný záběry, kamera proti slunci, vyblitej obraz. Nudný kecy a slovní obraty který se nepoužívaly ani v devadesátkách. Asi nemá cenu si příště předplácet Voyo, protože za půl roku jedinej seriál stojí za hovno. Chudák Bydžovská, že jí do toho uvrtali a pkazili renomé.

plakát

Princip slasti (2019) (seriál) odpad!

Vydržel jsem se dívat necelý díl. vše se odehrává ve tmě, i pokud je to v interiéru je tam šero. Na pitevně taky skoro tma, co může patolog vidět?  Herci melou hubou úplně jinak, než jak jde zvuk. Zase šlendrián a odpornej dabing. Co asi poslední dobou chtít od ČT.

plakát

Zločin v Polné (2016) (TV film) odpad!

Dokonale hrané primitivní dialogy, že by to ani v ochotnickém divadle nezahráli. Dokonale vyvedené postavy do myšlení debilů. To snad ani nemohlo být  blízko realitě.  je to celé fujtajbl... přece takhle nemohli uvažovat a komunikovat lidi s alespoň minimální inteligencí... to dělá z lidí blby autor nebo televize?

plakát

Iveta (2022) (seriál) odpad!

Druhá série snad ještě horší než ta první. To by snad ani českej pivař na dovolený v Chorvatsku netočil něco proti světlu, obraz rozpatlanej, v interiérech snad osvětlovači používali modrý, žlutý, růžový či kdovíjaký žárovky, prostě hnus a největší odpad za poslední roky. To jen co se týče kamery a výroby. Herecké výkony v tom nehodnotím, protože to nijak nemůžou napravit, i kdyby se přetrhli. Pokud je to podle skutečnosti, tak jsem si hodně negativně upravil názor na pana Štajdla a jeho snobský životní styl.

plakát

Zlatý podraz (2018) odpad!

Když jsem na tom byl v kině, odešel jsem po 20 minutách, proto jsem ten film nechtěl hodnotit. Tak hnusnej a vyblitej obraz, protagonisté melou hubou jinak, než je zvuková stopa, prostě fuj. Nechápu, že v současnosti nejsou schopni natočit normální barevnej film. Nechal jsem to uzrát a film nehodnotil. Nyní, po letech, se vysílal v TV a odhodlal jsem se ho shlédnout opět.  Bohužel ani nyní jsem nevydržel na ten obrazovej hnus koukat více, než těch dvacet minut, proto ho hodnotím jako odpad.

plakát

Na cestě - Na cestě po ukrajinském Lvově (2022) (epizoda) odpad!

Hnus, proč mají chalpi hadry na hubách a ženský ne? Několikrát jsem tam byl,je tam nádherně a lidi supr, ale tahle prezentace je strašná.

plakát

Osudový kruh (1970) 

Pěkná blbost. snad nejhorší film s Delonem, co jsem viděl. Skoro se tam nemluví a je to téměř celé potmě.

plakát

Zátopek (2021) 

film jsem viděl prvních pár minut a hned jsem to vypnul. Zjistil jsem, že tam hraje taková protivná žaba, co jsem doposud viděl pouze v reklamě na Eon a kvúli ní jsem tam dokonce zrušil smlouvu. Myslím, že tohle by nemělo ve filmech vystupovat a kazit dojem možná z dobrýho filmu, na kterej odmítám koukat.