Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Irčan (2019) 

Scorsese se cítí v tomto prostředí jako ryba ve vodě.Je radost vidět tuhle bandu pohromadě,ale to digitální omlazovaní mě trochu sralo..

plakát

Vandráci (2018) (seriál) 

Znám bandu, která si říká Fullgas a i bez záběru z dronu strčej nějaký Vandráky do kapsy....

plakát

Kombo (2015) (pořad) 

Velmi povedené,vždy přesně vystihuje daný žánr kapely či samostatného umělce,pohled do začátků jejich kariéry je mnohdy velmi úsměvný.Naposledy viděno Visací zámek 35let. "Punk's not dead!"

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Sorry vole,ale já,p...m Chelski a Slepice

plakát

Diktátor (1940) 

Humorně mrazivé,nadčasové,geniální.Momenty s pudinkem,zeměkoulí,setkání s Napolonim a holení za tóny maďarského tance jsou geniální.Je neuvěřitelné,jaká proroctví(obava) se Chaplinovi naplnila...

plakát

Suburra (2015) 

Pikante italiano mafia e politika,senza compromessi,bella musica! Zneklidňujicí a nekomromisní pohled na italskou mafii a politiku.Hudba mi sedla jako dobré tiramisu.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Počáteční nálet rudochů je srovnatelný s vyloděním v Normandii.Emmanuel za kamerou potvrzuje, že je extratřída,Iñárritu prostě umí(nejen mazlení s méďou) a Leo si(doufám)jde pro naháče.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Favreau si to nejen skvěle napsal a zrežíroval,ale i dokonale uvařil.Modří vědí,že na vlka je nejlepší solamyl a vztah na pracovišti nedělá dobrotu:) Sofii bych ve foodtrucku posadil na gril,rozžhavená musí být delikátní...mňam!

plakát

Everest (2015) 

Příběh z doby,kdy se začali komerčně provozovat výstupy na střechu světa.Atmosféra bájného,nečitelné přírody,pravých horalů a lidských snů v syrovém balení.Viděno ve 3D-doporučuji!