Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Publicistický
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Musím říci, že jsem už opravdu dlouho neviděl tak špičkový horor. Skvělá atmosféra a způsob provedení skrze plochu je jednoduše dokonalý.

plakát

Rezistence (2015) 

Po dlouhé době dokonalé sci-fi, které u diváka nezpůsobí maximálně nudný zážitek z podívané. Film doprovází skvělý příběh a hlavně perfektní atmosféra. Za zmínku stojí i herci, o kterých jsem v minulosti nikdy neslyšel a je to škoda, protože právě oni byli silnou stránkou Rezistence. Vše funguje tak, jak má. Film se opravdu vydařil, palec nahoru.

plakát

Zrůda (2003) 

O sériové vražedkyni Aileen Wuornos jsem četl knížku, ve které bylo o jejím životě podrobně napsáno - já jsem od filmu očekával přesný opak. Natočit dílo, které bude stručné, ale zároveň přesně ukazující příběh sériové vražedkyně. A to se i díky skvělému hereckému obsazení a scénáři povedlo. Co víc si přát?

plakát

Annabelle (2014) 

Tento horor je pro mě jasnou ukázkou toho, proč se nedá vybírat film podle traileru. Scény z upoutávky byly ve finálním výsledku zároveň těmi nejlepšími. Zbytek filmu se odehrával zdlouhavě a bez jakéhokoliv napětí - jednoduše byl nezáživný, nudný. Pro hororové fanouška, jako jsem já, je to veliké zklamání.