Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

Strašný. A český dabing to pojebal na ultimum.

plakát

Hlídka (2021) (seriál) 

Ach jo. Prijmu to, ze inspirace Zemeplochou je velice velice velice volna a spociva de fato jen ve jmenech a smichani hrubych linek z nekolika knih. Cyberpunkovy zasazeni mi prislo dokonce super a za nej davam tu jednu hvezdu. Ale jinak je to bida. Zadna logika v jednani postav, obrovsky rozdily v kvalite hrani hercu, spousta nejakych podivnych posunu bez logicke opory v dalsim deji... Fakt ne. Nedal jsem to, po tretim dilu jsem to vzdal.

plakát

Ledová archa (2013) odpad!

Pujdu proti proudu... ale bylo to hrozny. Strasna ztrata casu, plna nesmyslu zaobalenyvh do nejakeho radoby pouceni. "Prekvapive" zvraty nijak neprekvapily. A ani akce a rezba nebyly nijak oslnive, spis naprosto nesmyslne.

plakát

Tig Notaro: Nepřerušovat! (2015) (pořad) odpad!

Nuda, nuda, šeď, šeď. Po 17ti minutách jsem to vzdal. Nebyl tam ani jeden vtipný moment.

plakát

Princezna Nevěsta (1987) 

Nechápu to mega hodnocení. Pustil jsem si s obrovským očekáváním, protože je to údajně kultovní kousek, něco na co se dají najít odkazy v x pozdějších filmech, od Robina Hooda po Zorra. Něco, co je údajně nabušené sebeironií a vtipem od začátku až do konce. Byla to nuda, vtipné byly asi dvě hlášky a jedna scéna. Ta jedna hvězda je za hudbu. Jinak fakt hrůza. Kniha je asi o 300% lepší... a i ta je dost zdlouhavě nudná.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Nejromantičtější vánoční film co znám. Tarantino ve skvělé formě.

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

Kdysi jsem na brigade musel umejt hajzly v rockovym klubu, pote, co tam probehl tridenni festival death metalu. I to byla lepsi podivana.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Upřímně - to nejhorší co jsem od Tarantina viděl.. a viděl jsem coby jeho fanoušek snad vše, i to na čem neměl žádný autorský podíl. Největší zklamání které jsem zažil v kině, od doby kdy mi Andrea K. řekla že mám dát tu ruku pryč. Morální vitěz filmu je ten nácek, co si nechal rozmlátit hlavu pálkou, jinak jsem vlastně byl nasraný na všechny a všechno, aniž bych dokázal jasně definovat proč. Prostě jsme si nesedli.

plakát

Divoké pivo (1995) 

Já na to koukal kvůli mléčným vakům Markéty Hrubešové - v té době mého sexuálního idolu. A to hodnotím jako dost dobrý. Zbytek byla vata kolem :-)

plakát

Krupiér (1998) 

Srdcovka... optika tohohle filmu mi hezky pomohla s mým vztahem k hazardu. A Clive Owen je skvělý.