Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (4)

plakát

Děs po setmění (2014) 

.... a kdopak poznal babičku - Lambertovou, kterou vetřelec roztrhal na kusy už v r.1979 ??? Jinak slušnej biják....4hvězdy ....

plakát

Stoker (2013) 

Jsem Váš strýc Baloun, mám Vás rád a budu u Vás žít !!! :-) Tak by se to dalo shrnout, slovy Šimka a Grossmana. Ale tak jednoduché to nebylo. Díky Josh Brolinovi jsem objevil Oldboye ( remake z r.2013), diky tomu jsem objevil original Oldeuboi a diky bohu jsem tímto objevil i pana režiséra Mr.Parka. Strašně se mi líbí jeho tvorba, tady "to" je sice trošku jiné, ale po 2 shlédnutí - rukopis se nezapře. Nicoolka je pořád moc pěkná, Mia mě ze začátku dost prudila, ale s "přerodem" v "ženskou" jí ta role sedla čím dál více. Jak tu jeden z recenzentů napsal - mám rád filmy, které "rezonují" a tenhle kousek bude ještě dlouho. Asi jako šutrákem do hlavy od strejdy Charliho..... a pro vsechny, co tomu dali "odpad" , bych doporucil repliku právě strejdy Charliho, ...." to neni film, pane serif, to je opera - od Verdiho, chcete to napsat, jak se to pise ???" :-)

plakát

The Loved Ones (2009) 

K napsání komentáře (mého prvního !) mě dovedlo pročítání ostatních, kdy spoustu lidí označuje vedlejší dějové linie s Nešukem a BlackLady jako zbytečnou ...... vždyť to přece není pravda !, ten kluk co ho na začátku filmu Xavier málem přejel (a zabil si při tom tátu) , ten, co jako jediný kdy utekl z přátelského "pohostinství" Růžovky a Daddyho, to byl buď přítel, nebo brácha od BlackLady, ne ? krásně to do sebe zapadlo, asi nepřežil, nebo zdrhnul.....proto tak chlastala a pařila, byla nešťastná, soudruzi, nešťastnááá..!!.Jinak super, Krásnoočka, "vyvrtávadlo" , nájemníci ve sklepě, parádní thriller !!!