Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Rodinný
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (60)

plakát

Bílá vdova (2000) 

Mě osobně film nudil, ale své diváky určitě má.

plakát

Astral (2018) 

Kdybych před několika lety neprožil živý sen, díky kterému jsem získal nesmírně pozitivní zkušenost - nevím jaký bych měl názor na lidi, kteří se pokouší najít cestu pomocí astrálu. Současně tak jsem jistě minimálně jednou/rok prožil "lucidní snění. Nesnažím se význam astrálu a lucidu přeceňovat, ale ptám se jak může hmotná bytost dosáhnout ohromné rychlosti k cestě tami "tam i zpět) a k dalšímu co úzce souvisí...

plakát

Don Verdean (2015) 

Don Verdean je pro mě prostě povedená sranda navléknutá na náboženské téma. A povedla se.

plakát

Zilionáři (2016) 

Sice dávám ***, ale film mě, kvůli naprosto skvělé hlavní postavě, dostal a pobavil jsem se.

plakát

Dokonalé repliky (2018) 

Tak jako pionýři v osobě Julese Verna, tak účastníci na vytvoření Replicas 2018 otevřeli vrátka k jinému úhlu pohledu k možné budoucnosti vícero lidských oborů. Pro mě zajímavé. Otevřený konec s možností pokračování.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Tak u této pěkné pohádky jsem se docela i pobavil. Zvláště hláška: "...probudím se v autobuse..." mě rozesmála. Graficky povedené dílko. :-)

plakát

Důvěrný nepřítel (2018) 

Film "Důvěrnÿ nepřítel" musím pochválit. I přesto, že jsem si po jeho shlédnutí na zadek nesedl a nemusím pana Dyka. To co musím je uznat dobré téma, které nebylo zpracováno přehnaně. Myšlenka jiného úhlu uvažování umělé inteligence mě zaujala. Film má prostě svoji "neamerickou" (a tím lepší) úroveň. Níže zmíněný rozpočet u "T2" mě rozesmál, protože v USA by byl určitě minimálně desitásobný.

plakát

V pasti (2018) 

Kostra: nějaká celosvětová hrozba se promění v realitu, skupinka nějak přeživších, závěr a omáčka, která to vše spojí do 120 minut, aby se to dalo do kin a podobně. Tento druh tvorby má jistě své diváky. Pro mě je tato tvorba v podstatě továrním výrobkem s průměrnou až podprůměrnou úrovní. Je mi líto financí, které mohly být využity užitečně. Nejen v tomto případě...