Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Pokud se správně usadíte do křesla, naladíte se do určité nálady, kdy vypnete mozek a jste alespoň trochu v očekávání co Vás asi čeká, tak Jim Carrey pomocí grimas, bláznivého chování a nejrůznějších hlášek předvede ulítlý a trhlý výkon, kde Vás určitě místy dostane do smíchu. Berte film s nadsázkou a pobavíte se...

plakát

Ad Astra (2019) 

Nuda, nuda a zase nuda. Prvních pár minut má trošku spád a pak nic, kdy jen scéna s opicemi má napětí. Otřesné zakončení bez zvratu a momentu překvapení. Ztráta času.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Černošská komedie a tomu odpovídající humor se slabým záchvěvem úsměvných momentů. Stačí si přečíst obsah filmu a už se dá něco vytušit.

plakát

Aladin (2019) 

Mrzí mě jen, že z toho udělali muzikál.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Až budete v náladě, připraveni vypnout mozek, tak zažijete stupňující uragán francouzského humoru.

plakát

Americká krása (1999) 

Pro mě je Americká krása přeceňované ztvárnění mýtické "krize středního věku", pokud na to někdo věří (např. že si koupím drahé auto ve 40 letech nebo začnu dělat něco radikálně odlišného není o krizi středního věku, ale o tom, že když jsem byl mladej, tak jsem na to auto neměl a chci po několika letech třeba vypnout mozek jinou činností nebo dělat něco, co mě baví, i když mám z toho méně peněz :))) ). Film má řadu "syrových" scén (natáčením kamerou) a jiné vjemy, co na mě působí uměle a "nehezky" do celkového dojmu, abych si film s radostí pouštěl znova a znova.

plakát

Americké psycho (2000) 

Hlavně neříkejte mým rodičům, že jsem to ohodnotil na 4 hvězdy :))) Ještě by mě poslali někam na vyšetření. Trochu divný konec kazí celkový dojem slizkého zbohatlíka v tomto napínavém thrilleru. Výborný obrázek do další z generace yupppies, kteří jsou s námi v každé době řešící svoje problémy (dokonalost lidského těla, kdo s kým chodí, kdo má jaký oblek, ...).

plakát

Americký sniper (2014) 

Velmistr Eastwood nám namíchal připravil další podívanou s charismatickým Cooperem v hlavní roli. Připravte se na novodobou lehčí verzi Vasileje Zajceva ze Stalingradu, jak soupeří s oponentem a nahání se po domech v zaprášeném Iráku. Válka zanechá trvalé šrámy na duši, které se velmi těžce hojí. Irák je výborně doplňován právě pokusy po běžném životě mimo misi zpět v USA. Děkuji za to, že film se vyvaroval lákavé propagandě o tom, jak tam šíří demokracii, ... atd., i když občas padne věta, že oni jsou ti zlí.

plakát

Amorův úlet (2006) 

Úlet je, když si to někdo vůbec pustí. Postupně to jde kvalitou hodně dolů.

plakát

Anakonda (1997) 

Za mlada jsem se anakondy bál. S přibývajícími léty mi přijde trochu až uměle vypadající a nedokonalá. Škoda promarněného potenciálu, toho hereckého karavanu na vodě, který zde vystupuje. Většího napětí by se určitě dosáhlo, kdyby se anakonda ukázala ve svojí velikosti mnohem později.