Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Na doraz (2017) 

Trailer mě nadchnul, ale film ve výsledku teda srajda. Béčkovej film. Halle Berry je dobrá, ona proste umí třeštit oči, ale zbytek..pfffff......dramatické záběry jak se zvyšuje rychlost jedoucího auta z 40 na 60 me zkrátka pobavily ...pardon no. za mě palec dolů !!

plakát

Královna pouště (2015) 

128 minut nevídaný nudy a to bohužel nepřeháním. Nic, co by člověka upoutalo. Dlouhý a nudný, bez života, bez čehokoliv, co by diváka udrželo u obrazovky. Pro mě utrpení. O Gertrudě Bell si radši přečtěte něco na internetu a dozvíte se víc. .....A kdo během filmu neusl, dávám mu bludišťáka !

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

12 nominací na oskara?... první scéna dobrý...a poslední scéna taky dobrý...to mezitím mi přišlo dlouhý jako prdel, 10ti hodinová nudná prdel ...se záběry na krajinky, stromy a klepajícího se Lea u ohně, kterej samozřejmě založil suchou slámou a silou vůle, nehledě na sněhovou vánici kolem ....oceňuji také rychloschnoucí pončokožich, kerej si uštrikoval z medvěda...asi nějaký nebelvírský kouzlo ....kucí to chtěli asi celý utáhnout na nechutnosti a brutalitu, což tam je..ale to je tak všechno....takže... 12 nominací na oskara ?