Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 142)

plakát

Polosvět - Polosvět veksláků (2022) (epizoda) 

Zbytečné pro ty co četli Kmentovo knihy a reportáže. Nic nového, jen mluvící hlavy a pár starých záběrů.

plakát

Poslední království - Série 5 (2022) (série) 

Jasně nejslabší série, ale nic neočekávaného. Jinak mě fakt baví nářek zdejších rádoby historiků, protože knihy Bernarda Cornwella jsou stejně tak historické asi jako ty české od Vondrušky. Blábolíte nesmysly a lžete.

plakát

Pozlacený věk (2022) (seriál) 

1. sezóna - Vztahový kvazihistorický kostýmní (nesnáším tenhle přívlastek) seriál s ambicí několika sezón. Televizní HBO standard, nic převratného, převážně plytké, ale v zásadě neurazí./2. sezóna - rezignace na alespoň něco zábavného.

plakát

Po životě - Série 3 (2022) (série) 

Pro mě o jednu hvězdu dolů za to, že Gervais nedokázat využít a zapracovat do příběhu covidovou pandemii, jedna replika mi tedy nestačí. Promarněná příležitost. Prostě se tady jen těží z předchozích sérií.

plakát

Promlčeno (2022) 

Překvapivě velmi dobré, kompaktní.

plakát

Před vraždou (2022) (seriál) 

Nic proti výchozímu bodu vyprávění a konceptu, ale dějové zápletky jsou tak strašně hloupé a okolnostmi za hranici důvěryhodnosti. Jako by to napsala parta nějakých dětí, které přes sebe vykřikují různé náhodné nápady, nebo parta opilých scénáristů. Je to o to horší, že casting se v podstatě povedl, ale když herci nemají s čím pracovat... Černého humoru je tam pomálu, ale nefunguje to ani jako fraška, ani jako thriller.

plakát

Ridley (2022) (seriál) 

Totálně průměrná série britské krimi, kterou zazdil poslední díl série, ale zase potvrdit demenci některých zdejších recenzentů.

plakát

Ruská panenka - Série 2 (2022) (série) 

Skvělá sezóna, není to 100%, ale lepší než první, z mého pohledu ano, zejména pokud je pravdivé info, že jde o autorský scénář.

plakát

Seveřan (2022) 

Takovej houbičkovej vykrádací scénář. A z Nicol se vážně stala trapná stará kráva. Ale ten filmový režijní styl mi pořád něco připomínalo a až po nahlédnují sem mi došlo, že je to ten jeho Maják.

plakát

Sherwood (2022) (seriál) 

Z mého pohledu po delší době britská minisérie, která má tak nějak hlavu a patu, a smysluplné herecké podání. Asi je to spíše na 4 hvězdy, ale když si tak procházím jakým kusům jsem je letos dal, tak si tohle zaslouží trochu mírné nadhodnocení. 85%