Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) odpad!

Do této doby jsem měl ČT za seriozní.Ale po této frašce, která idealizuje a vyzdvihuje současný zrůdný režim, u mě definitivně skončila.Alespoň do další revoluce.

plakát

Jurský park (1993) 

Mám ten film rád a cele si mě získal.Nejsou to, (na dobu vzniku) dokonalé počítačové triky, co mne uchvátilo a ani výborný Crichtonův příběh.Dodnes mne dojímá ta oslava života, kterou z toho cítím a to, že život si vždycky najde cestu.

plakát

John Wick (2014) 

Exhibicionisticky blboučké, poněkud za vlasy přitažené béčko ve stylu 80. let, které nenadchne, ale na druhou stranu neurazí.Když vychytáte tu správnou náladu, tak se pobavíte, jak se to kupodivu povedlo i mě.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Na přání mé manželky notně zmasírované reklamou a masmédii jsem navštívil toto filmové představení.První co mne napadlo, že tento film je přesně v duchu doktríny Allena Dullese (..." V literatuře, divadle a ve filmu budeme zobrazovat a velebit ty nejnižší lidské pudy. Budeme všemocně podporovat všechny, kteří budou do lidského vědomí vštěpovat kult sexu, násilí, sadizmu a zrady, zkrátka veškerou mravní zpustlost. " ...).Tento film je absolutní výzvratek, s nablblým a primitivním dějem a krom představitele hlavní mužské role, obsazený nesympatickými herci.Jednu hvězdičku dávám proto, že jsem dosud nečetl (a nikdy číst nebudu) knižní předlohu a za v celku obstojný soundtrack.