Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (2 314)

plakát

Počítání mrtvých (1999) 

Depresivní, zvláští, těžko shlédnutelný, nezáživný film, který však dokáže uhranout jistou sortu diváků. Cage podává jeden ze svých nejpodařenějších výkonů, který ještě více umocňuje jeho nevšední obličej.

plakát

V ringu smrti (2008) (TV film) 

Filmová adaptace časopisu Maxim. Bitky, silikonové kočky, krev, charismatický borec, vypíčenej negr, zkurvenej ředitel basy atd. Klišé je zde jak bonbónů v kapsách pedofila na lovu. Režisér je hodně velikej fanda stylu Tonyho Scotta. Scénárista je ubožák co moc o psaní asi neví. A film je to blbý, ale zábavný, byť dle mě jen na první kouknutí.

plakát

Rozsudek noci (1993) 

Velice příjemné překvapení. Napínavý, mnohdy nervydrásající (hlavně scány z nočního odstavného nádraží) a atmosférou nasáklý akční thriller. Režie je skutečně výtečná a přesné obsazení. Jediné co zamrzí je scénář, který jinak povedený film stahuje k lehké nadprůměrnosti. Škoda, místo opravdu kvalitního žánrového snímku, zde máme dobrý biják, na který se dá podívat vícekrát.

plakát

Expert na vraždu: Poslední dostih (2007) (TV film) 

Kdybych to nesledoval v Non Stopu při hraní rulety a neodnesl si v plusu přes dva litry šel bych i s * dolů. Takto mě tato přihlouplá kriminálka z rodinného stříbra pánů Van Dyků přinesla trošku štěstí:-)

plakát

Letiště (1970) 

Blbost!!! Která ještě byla dost nemastně-neslaně a archaicky natočená (po celou dobu jsem myslel, že sleduji film natočený v padesátých letech).

plakát

Sny o bizonech (2005) (TV film) 

Raději toto, než cokoliv z Disney chanellu. Ikdyž i zde se najde vše šablonovité, co se nachází v amerických filmech pro mládež.

plakát

Sama uprostřed noci (1989) (TV film) 

Jako malého mě tento film dokonale vystrašil, až jsem se bál spat sám a vždy před usnutím ¨jsem se celý zabalil pod peřinu, což dělám dodnes. Z pohledu však dospělého diváka je film silně zestárlý, místy hloupě směšný a skoro bez atmosféry. Velice se podařila ta část kdy oba hrdiny rozdělují jen dveře a stačí malá chyba a osud holčičky je spečetěn. Bohužel neustále střihy na večírek je katastrofální, kdykoliv se ve filmu objeví trošičky atmosféry, je vždy touto prasečinou zcela zničena. Celkově se jedná o směšného bubáka z dávné tv historie, která nedopadla tak mizerně jako http://www.csfd.cz/film/117952-prizrak/, ale i přesto se jedná o zcela ubohý pokus o něco jiného, než co se tehdy u nás točilo.

plakát

Špinavé práce (2005) (pořad) 

Nechápu důvod vzniku těchto pořadů. Proč?

plakát

Žralok útočí (1999) (TV film) 

Poctivě odvedené béčko, se vším co k tomuto žánru patří.