Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Poslední paprsek (2021) 

Film jsem si pustil pouze na doporučení a je škoda, že jsem Dernier Soleil vůbec pouštěl. Nechápu kdo může natočit takovou plácaninu a docela dost by mě zajímal rozpočet a tržby. Za mě slabých 10%!!!

plakát

Poldové (2010) 

Fakt po dlouhý době film u kterého jsem se nejen zasmál, ale velmi si ho užil. Nejen skvělý režisér Kevin Smith, ale i úžasní herci jako Bruce Willis, Seann William Scott a nemohu zapomenou na Travise Morgana, který zahrál film skvěle a samozřejmě nechybělo spousta hlášek. Snad nejlepší hláška - Bruce: Dostals ho? Travis: Hlavu má v hajzlu, počítá se to? 😀 Za mě 88%!!!!

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Hodně povedený animák o automatových retro hrách.  Celý příběh a průběh byl super, ať už Ralph jako záporák, Felix co všechno opraví nebo Vanilopka se seržantkou Calhounovou. Za mě 100%!

plakát

Příběh dealera (2021) 

Za mě jsou většinou belgické filmy o ničem, ale tento se Percevalovi docela povedl. Kriminalita, drogy, drama a spousta zajímavých momentů. Malý dealer Johnny se setká s hercem Antonym, který se po chvilce stane jeho vzorem. Johnny doufá, že se ho Antony ujme. Určitou chvíli jsou spolu nejlepší přátelé a domluví se na pár zásadních věcech, které Anthony poruší. V určitou chvíli mi bylo až Johnnyho líto. Anthony Johnnyho ke konci filmu zavrhne a skončí to velice ,,smutně’’. Za mě 68%!

plakát

Bambilionářka (2020) 

Úvod celkem nezajímavý. Film ukazuje na hodně sociální případ dvou rodičů, kteří svoji dceru nemají zrovna v oblibě. Přibližně ve 2/4 filmu začíná film gradovat, kdy se Bambilionářce, objeví konkurence ,,parťačka’’. Konec filmu je docela zajímavě zakončen, tentokrát s tzv. parťačkou. A když jde o rodiče, ani se nebudu vyjadřovat. Jelikož tohle by normální rodič neudělal. Za mě 62%!

plakát

Uklízečka měsíce (2022) 

Tato takzvaná ,,komedie’’ mě nijak neoslovila. Pár vtipných scén se zde objevilo, ale nebylo o co stát. Víc a víc mě belgické komedie utvrzují v tom, že je ztráta času vůbec na něco takového koukat ,,pouštět’’.