Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Vynikající seriál, který si dokázal udržet kvalitu od první do poslední páté řady. Seriál mapuje historické události, jenž se odehrály v Atlantic City na pozadí prohibice. Steve Buscemi konečně dostává větší prostor, který si podle mne tento herec rozhodně zaslouží. Boardwalk Empire představuje jeden z nejlepších seriálů s mafiánskou tématikou.

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Výborný animák z prostředí klonových válek, jenž dal vzniknout několika vynikajícím charakterům, které se plně zařadili po bok svých hraných kolegů do Star Wars universa. Dalším kladem je, že seriál dává prostor i charakterům známým jen z knih nebo komiksů. Děj rozvíjí prostředí klonových válek do většího celku a spor mezi Starou Republikou a Separatisty tak dostává větší rozměr. Animace postav, soubojů i velkých bitev je zvládnutá dobře a plně v duchu Star Wars. Stejně jako v jiných seriálech i zde se střídají lepší epizody s těmi horšími, naštěstí klady převyšují zápory. Od pilotu do konce šesté série jsem se dobře bavil a seriál si užil.

Banshee

Banshee (2013)

Tlupa složená z transky, starého boxera a zloděje hrajícího si na šerifa zašitá v jednom malém venkovském městečku, které je zdraví škodlivější než noční procházka Bronxem. Jednotlivé postavy jsou dobře napsané a taktéž i dobře zahrané a nepamatuji si díl, který by vyloženě nudil. Akce střídá akci jak na bežícím pásu, ať už v něčí posteli nebo s bouchačkou v ruce.

Narcos

Narcos (2015)

První série byla fantastická. Málokdy se stane aby mne nějaká show chytla už od pilotního dílu a Narcos to dokázali. Wagner Moura hraje jako o život a roli Pablo Escobara si vyloženě užívá. Jsem moc zvědavý co na nás José Padilha chystá do budoucna, plata o plomo?

Penny Dreadful

Penny Dreadful (2014)

Pokud jste chtěli vidět Evu Green souložící s démonem a báli jste se podívat. Styl seriálu mě oslovil, špinavý a temný Londýn je zatraceně zajímavý námět pro spoustu povídek. A tak tu máme Upíry i Démony, Médium, Dr Frankensteina a jeho oživlá díla, Vlkodlaka, atd. Kupodivu tahle směsice monster funguje celkem dobře pohromadě. Seriál dokázal udržet mojí pozornost natolik, že jsem zvědavý na třetí řadu.