Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Akta X - Leonard Betts (1997) (epizoda) 

'Will the real Leonard Betts please stand up?' Jedna z povedenejsich epizod.

plakát

Historky z metra (1999) (TV film) 

Prvni pulka ma slusne tempo a pribehy jsou jednoduche, ale vystizne. Druha polovina pribehu byla pojata vice artove a uz me tolik nepobavila, ale na druhou stranu neurazila. Prvnich cca 45 minut za 5 hvezd, druha pulka takove slabsi 3.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Tento film se nejakym zvlastnim zpusobem vyhnul memu radaru a asi i z toho duvodu jsem si ho velmi uzival. Necekal jsem od nej nic a dostal jsem hodne. Temna a desiva atmosfera filmu vas pohlti od prveho momentu a nepusti az do konce. Prace kamery je fantasticka a herecke obsazeni kazdopadne nema chybu. Kingsley a Sturgess si svou roli velice uzivali a bylo hezke po dlouhe dobe videt hrat i pana legendu, Michaela Caina. Kate Beckinsale svou roli tez zahrala na jednotku. Ikdyz konec byl lehce predvidatelny, diky pestrosti a propracovanosti deje jsem se kazdopadne bavil az do posledni minuty. Doufam, ze se Anderson odlepi od sve serialove tvorby a prijde s vice takovymito filmy

plakát

Shi cheng (2014) 

Jeden z mala vydarenejsich hororu z Hong Kongu. Chen kazdopadne krvi, ac prevazne digitalizovanou, nesetril. Az na nekolik predigitalizovanych scen jsou masky a celkove digitalni triky pomerne slusne, samozrejme pouze z pohledu na dosavadni jiho-cinskou tvorbu. Andy On svou roli zvladl z prehledem, coz se ocividne nedalo rici o protagonistkach druheho pohlavi. Chen musel stravit hodne casu pri naboru (ne)herecek pro tento film. Jeste jsem nikdy nevidel, aby se v jedno cinskem filmu seslo tolik hezkych mladych 'modelek', ktere nemely za ukol nic jineho, nez jen vypadat dobre, aby se i neasiatum na tento film koukalo dobre. Ve filmu bylo i par vtipnych momentu, takze bych to spise oznacil jako hororovou komedii. Film ma kazdopadne svizne tempo a je celkem koukatelny. Pokud prekousnete vsechny ty nedotazene digitalni sceny a typicke cinske hrani '(ne)hercu' tak byste se u filmu nudit nemeli.

plakát

Annabelle (2014) 

Velka snaha Leonettiho se vyrovnat kvalite Wanovy jednicky se v zadnem pripade nevydarila. Ba naopak. Pokud se me zeptate na svetle momenty tohoto filmu, tak ze sebe horko tezko nejake vyzdimu. Film je to celkem nudny, celkova atmosfera filmu nicim zvlastnim nevynika a co se tyka vyberu hlavnich protagonistu, tak bylo kazdopadne sahnuto vedle. Erica Ladina si dokazi predstavit pouze asi jako Kena vedle Barbie, a Mia v podani A. Wallis, ktera se behem noci probudila stale hezky nalicena a s vyzehlenymi vlasy, mi v jeji roli take vubec nesedela. Graficka podoba dabla, na ktereho mimochodem vubec nebyl poradny zaber z blizka, mi prisla velice smesna, jako vystrizena z nejakeho hooooodne B-eckoveho, ne-li C-eckoveho horroru. Secteno a podtzeno, Annabelle je kazdopadne jednim z, pro me, nejvetsich zklamani posledniho roku.