Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Z počátku jsem se obával toho že Ben Afleck není vhodný kandidát pro roli batmana , ale ukázalo se že v jeho podání se jedná o nejlepšího batmana na filmovém plátně . Fanoušci série Temného Rytíře budou nasraní zatímco pravý fanda komixu bude jásat . Jinak Eisenberg podal "démonickej" výkon v roli Lexe Luthora , myslím si že mu ta role sedla , dokázal bych si ho představit v pokračování.Gal Gadot jako Wonder Woman se tam objevuje v krátkých intervalech ale když se pak objeví ve finálním souboji tak to stojí za to. Henryho Cavilla jako Supermana nebudu nějak rozebírat.Ten podává stejný výkon jako v Man of Steel. Někomu se to může zdát zbytečně dlouhé (cca 2 a půl hodiny). Děj tady nehodlám nějak prozrazovat nechci zbytečně házet spoilery. Já s čistím svědomím mohu těm co maj rádi filmy podle komixu nebo maj v oblibě někoho ze seznamu uvedených hrdinů film doporučit ale průměrný divák co hltá pravidelně jenom snímky od Marvelu tomu na chuť jen tak nepříjde (jo DC je jiná liga :)) Můj závěreční verdikt - 9/10 Jinak hudba od Hanse Zimmera a Junkie XL je skvostná :)

plakát

Svobodná umění (2012) 

Joshe Radnora jsem doposud znal jen z jediné role ... a to Teda Mosbyho ze sitcomu HIMYM (pochopitelně) , tudíž sem měl mezery ohledně jeho filmové kariéry. Dostal sem se k tomuto snímku u kterého sem se dozvěděl že jej sám zrežíroval a napsal scénář ,co se týče filmu tak každému nemusí sednout , může vám připadat trochu nudný ... zkrátka film o životě , morálních hodnotách a chování (nečekejte Love Story), stáří vs. mládí , mě osobně dostal závěr filmu který jsem prostě nečekal ... Když se mrkneme na herecké obsazení tak tu najdeme pár známých jmen , vedle Joshe Radnora který ztvárnil hlavní roli (opět mi připomíná Teda z HIMYM) se vedle něj objeví Elizabeth Olsen která svým hereckým talentem hravě strčila do kapsy své sestry , je mi hrozně sympatická na pohled , což by tak mělo být , Josh si lepší herečku nemohl vybrat (palec nahoru) , nemohl jsem přehlédnout Zaca Efrona kterého já osobně jako herce nemusím ale v tomhle snímku měl zajímavou vedlejší roli takže celkem v pořádku , vlastně celkově je herecké obsazení na úrovni , nevidím v tom nějaký problém . Na závěr bych dodal že mě to celkem překvapilo (a to takové filmy apod. moc nesleduji), Josh jako režisér a scénárista má talent ,chtělo by to jen občas odbočit z toho stereotypu , nebál bych se experimentovat , chtělo by to trošku jiné role ve kterých lidem nebude stále (chováním) připadat jako Ted z HIMYM ... můj verdikt jsou 4*.

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Tento film sem kdysi koupil za 50 kč v trafice , nevěřil sem tomu že by to za ty prachy bylo nějak dobrý , ale to mě vyvedlo z omylu.Povedenej thriller s Paulem Walkerem a Karlem Rodenem , hodně silných momentů (hlavně to s těma pedofilama to byla síla),furt se něco dělo,dobrá zápletka,děj,od začátku do konce dobrý ... za mě 80% a 4*