Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Marley a já (2008) 

Úplná ztráta času to nebyla. Na zabiti nudného odpoledne, proč ne.. Film mi přišel zbytečně zdlouhavý a nudny. Přesto díky některým momentům a dobrému hereckému obsazeni dávám ***.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Nejsem jeden ten z lidi, kteří dávají odpad jenom z principu, že je to Kameňák, ale tohle si odpad opravdu zaslouží. S trochou nadsázky mohu říct, že tento film vznikl na základě, že si někdo v časopise přečetl pár laciných, ohraných "vtipů" a pokusil se z nich složit a natočit film... Ještě snad nikdy se mi nestalo, že bych v kině usínal a těšil se až tohle trápení skončí.

plakát

Dárce (2014) 

Někdo může brát Dárce jako další americký nesmysl, ale na mne osobně udělal silný dojem. Po skončení toho filmu jsem zůstal sedět na křesle jako přibitý a musel jsem nad tímto příběhem neustále přemýšlet. Naprosto jsem si oddechl za to v jaké době žijeme. Kladl jsem si spoustu otázek. Jaké by to bylo žít ve světe, kde by neexistovaly emoce a hlavně láska.. Jaké by to bylo vidět svět jen ve dvouch barvách. Žít ve světe, kde by jsme meli vše do detailu naplánované a kde by jsme museli úplně vše dodržovat... V dnešní době si každy stěžuje a vše bereme jako samozřejmost a neuvědomujeme si, že to může byt o dost horší.. Mne osobně tento film vede k zamyšlení v tom pozitivním směru, takže mohu jen vřele doporučit.