Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Quills - Perem markýze de Sade (2000) 

Absolutní mistrovské dílo! Ten film má absolutně vše! Herecké obsazení a výkony. Scénář.Výpravu. Hudbu. Konec. Napětí. Humor. Myšlenky. Sex. 10z 10 ti a jde rovnou do TOP 5 mých filmů co sem kdy viděl.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Nečekal jsem moc...takovou tu netflixovskou sračku co hnusně a levně vypadá a je uplně o hovně, jen tam tečou potoky krve v rádoby akčních spektákl scénách a pak spousta nesmyslných blábolů...to jsem dostal...ale proč film s názvem Žižka si vybere období života o kterém absolutně nic nevíme a tudíž vlastně vůbec o Žižkovi ani není a nemůže být, to už mi hlava vážně nebere... fantasy na úrovní netflix Zaklínače...ble, chce se mi blejt..

plakát

Blondýnka (2022) 

Chápu že retardované netflix publikum tohle neocení, ale je to úžasnej film a nejen díky Ana de Armas.

plakát

Anthropoid (2016) 

Smrtihlav je po všech stránkách lepší film. Tady sem se nudil.

plakát

Anarchie (2022) (seriál) 

Jak anglický název napovídá je to dokument o anarcistech, lidech a jejich osobních životních příbězích. Né o anarchii a jejich myšlenkách a ideálech. HBO umí natáčet nejen seriály ale i dokumenty a řekl bych že laťku kvality udrželi. Je to natočené nestraně a anarchie a anarchisté tam nejsou líčeni jako to čiré zlo. A je to napínavé. A je fajn, že vůbec někdo v mainstreamu natáčí dokument na toto téma. Nejzajímavější mi přišlo(pozor spoiler),že komunitu vlastně nejvíc rozbil bývalý voják...a narušený feťák. Poučení? Dávejte bacha, které lidi si pustíte k tělu. PS: Stát je organizovaný zločin a taxation is theft. ;)

plakát

Jménem krále (2009) 

Podle mě to vůbec není špatný. Už sem viděl horší zahraniční filmy, které se pokoušeli o středověké filmy. Z velké části vděčí film za hodně hlavně knižní předloze Pana Vondrušky, která je skvělá. Ale ani produkce a herecké výkony nejsou na české poměry vůbec špatné. Možná největší chyba byla, že to šlo do kin, kdyby to dali v premiéře na silvestra, tak by všichni jásali. Celkově chvályhodný počin.

plakát

Zpřítomnělí (2019) (seriál) 

Má to svoje momenty, ale celkově na poměry HBO dost podprůměr. SPOILER ALERT: Cestování časem je obousměrné vaaaaauuuu...sem Olaf Otylý a spasím křesťany vaaaauuuu...prostě o ničem a přitažené za vlasy jako většina sci-fi...navíc i vyobrazení toho jak by to vypadalo, kdyby se tohle opravdu stalo mi přišlo dost divné a nepřesné...některé dějové linky sou uplně zbytečné,třeba ta s rakovinou...spousta dalších klišé...fakt jako ne no.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Čet sem několikrát všechny knížky a a hrál všechny hry....a tohle je totální emerická stračka co s předlohou nemá skoro nic společného...i ten polskej seriál je lepší...nedá se na tu blitku koukat.vůbec to nedává smysl,dialogy trapný,produkce směšná.čaaaaau

plakát

Valhalla: Říše bohů (2019) 

Pokud očekáváte vydatnou porci kvalitně zpracované severské mytologie v norštině jako já,tak na to vážně nechoďte, kruto zapláčete. Jediný komu si dokážu představit,že by se to mohlo trošku líbit sou malé děti...ale film je od 12ti...tka to nedává smysl....jako celý film...jediný jak si to dokážu vysvětlit,že to je islámská pomsta a pošlapání víry nevěřícím psům od režišéra a scénáristy...