Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Čističi vesmíru (2021) 

Jsem rád, že už to zmínili i někteří další v komentářích, protože taky jsem měl pocit, že cílová skupina pro tento film je tak max do 13 let, anebo nerozumím asijské mentalitě. Postupem času ve filmu nedávalo smysl už pomalu vůbec nic a tak jsem rád, že už to mám za sebou - i bolest hlavy pomalu ustupuje.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Film zpackaný podobně jako Interstellar, s tím rozdílem, že to celé více-méně mělo logiku a smysl po podstatně delší dobu - asi až do poslední pětiny, kde se to obrátilo v naprostý bizár, co se postupu a formy řešení problému hlavními hrdiny týče. Ale CGI, jak již bylo zmíněno jinými, vskutku peckovní.

plakát

Kde jsem doma (2020) 

Dobrá psychárna, ale v rámci svého žánru hádám, že kvalita.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Po dlouhé době vskutku originální a hezky provedené Sci-fi, velmi slušně řízlé steampunkem. Pro steampunkové nadšence je tohle naprostý must-see.

plakát

Parallels (2015) 

Námět dobrý, ale zpracování mě místy docela ničilo. Celkově to na mě působilo jako z poloviny nedokončený příběh, podle kterého se někdo rozhodl natočit film.

plakát

Nájemník (1976) 

První polovina filmu se tváří, jakože se příběh někam rozvíjí a to docela zajímavým způsobem, ale nakonec jsem zcela nepochopil, jestli to vůbec mělo nějakou myšlenku nebo ne (příp. o čem to vlastně celé bylo).

plakát

Možno zajtra (2015) (studentský film) 

Totální depresivní pytlovina, u které jsem se však občas zasmál.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

V nadšení z žánru Sci-fi jsem nějak přehlédl podžánr horor, a tak krom toho, že jsem se místy málem pos*al, jsem 20% filmu musel sledovat se zavřenýma očima, zatajeným dechem a sevřenýma půlkama. Střihy byly někdy tak rychlé, že jsem některé scény mohl vnímat pouze podprahově, ale zkrátka film to byl dobrý. Kvůli oněm hororovým prvkům bych už příště na něho do kina znovu nešel, nicméně zde žádné příště už nebude. Teď už si jen dávat pozor na další takové :-).

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Byly tam sice prvky, díky nímž to nebylo špatné, ale byl jsem trochu zklamán. V loňském filmu byly vidět alespoň nějaké náznaky Síly, ale v tomto - po Jediích skoro ani slechu, ani dechu. Asi si už začnu někde psát čárky, kolikrát ještě uvidím zničení Hvězdy smrti, protože nyní se na to, zdá se, opět a znovu chystají :-D. Příznivci světelných mečů naleznou jedinou útěchu asi až pouze v posledních dvou minutách celého filmu.

plakát

Já, legenda (2007) 

Kdyby se druhou polovinu a závěr podařilo udělat jako tu první, byl by to zřejmě ten nejlepší film (nebo spíše příběh), který byl kdy natočen, ale jak už to bývá, nic není dokonalé, nicméně i to jsem byl schopen odpustit.