Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Halloween (1978) 

Bát se nebudeš, říkali. Starý horory nejsou tak strašidelný, říkali. Lži mi říkali!

plakát

Konečná (2018) 

Důkaz, že Margot Robbie umí zahrát všechno. Samotný scenář je šílený. Je napsán pro psychopaty, sadisty, magory a šílence, ale zanechá ve vás dlouhotrvající zážitek.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

1. zhlédnutí: Wow...prostě wow! 2. zhlédnutí: Pořád nějak nedokážu nalézt slova.

plakát

Anihilace (2018) 

Nebýt nudného začatku, tak dostanete super film s mindfuck příběhem. Plný dosudneviděných nápadu! Natalie Portman odvedla skvělou práci, jak je u ní zvykem, a Tessa Thompson příjemně překvapila. 7/10 a to jen kvůli začátku.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Neočekávejte velký kinematografický zážitek. Dostanete dobře napsaný příběh s pár vtipy a dobře udělanýma akčníma scénama. 4 hvězdy s odřenými cípy.

plakát

Stranger Things - Season 2 (2017) (série) 

Wow! Tohle jsem nečekal. Pokračování mysteriózních Stranger Things se opravdu povedlo...možná i předčilo první sérii. Duffer Brothers si nejspíš sehnali novej matroš protože děj druhé série je ujetej. Will zjistí, že je stále nějakým způsobem napojen na Upside Down. To se vyvrbí v opravdový problém. Stane se tolik šílených věcí, že bych seriál přejmenoval na „Crazy Things“. Hlavní je, že to má systém. Všechno si můžete odůvodnit proč a jak se to stalo. Novinka jsou také emoce. Pro ty v první sérii nebylo moc místo, a tady nám to opravdu vynahrazují. Od začínající lásky, přes uvědomění si, jak moc je Eleven na světě sama, k opravdovému strachu o postavy. Uznávám, bylo tam i pár klišé momentů, ale nevadilo mi to. Trošku to odlehčovalo seriózní atmosféru série. Emocím samozřejmě dopomohly herecké výkony. Winona Ryder, David Harbour a Millie Bobby Brown opět excelují. Více prostoru dostane i Steve (Joe Keery), ze kterého se stane neskutečný sympaťák. Větší rozpočet taky pomohl. S lepšími efekty tvůrci se rozjeli, ale nepřehnali to. I 80ková hudba potěší. Druhá série je opravdu povedená a doporučuji ji všem, i kdyby neviděli první sérii, ale mají kamarády, který jo. Prosím, začněte natáčet třetí sérii!