Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Jízda života

Jízda života (1992)

Po šichtě v továrně se Joe a Dave potkávají na parkovišti. Po společné projížďce ovšem náhle Dave umírá. Joe ho nechá zpopelnit a popel nasype do nádrže z Davova Harleye. Dave před smrtí říkal, že by chtěl navštívit místo jménem Eldorado, o kterém slyšel, dojet tam na Harleyi, zahrát si v casinu a užít si s těmi nejkrásnějšími dívkami, co tam jsou. Tak se Joe rozhodne mu i po jeho smrti tento sen splnit a vyráží na cestu hledání Davevova vysněného místa. Potkává mladého chlapce Sama s podivnou mánií přespávat v pouze v Motelech řady 9, společně cestují do Eldorada a zažívají nejedno zajímavé dobrodružství.

Hell's Angels '69

Hell's Angels '69 (1969)

Bratři Chuck a Wes hledají nějaké dobrodružství a tak vymyslí šílený plán. Vetřou se do přítomnosti Pekelných andělů a zmanipulují je na cestu do Las vegas. Tam oba bratři v přestrojení za obchodníky přepadnou casino. S lupem se snaží dostat pryč, a jelikož jsou maskováni za motorkáře, nikdo je nehledá. Ovšem "Andělé" nenechají takovou manipulaci a zneužití klubu projít jen tak beztrestně.

Running Cool

Running Cool (1993)

Rodinná motorkářská komedie odehrávající se v carolinských mokřinách, kde žije starý drsňák "Ironbutt". Má však problém zaplatit splátky a tak hrozí, že přijde o svůj pozemek, který se snaží získat místní obchodník "Hog", aby jej mohl použít pro rozvoj a výstavbu své firmy. Po Ironbuttově nehodě mu přijíždějí pomoci kamarádi "Bone" a "Bear". Ti jsou samozřejmě jako motorkáři trnem v oku nejen Hogovi, ale i místním lidem včetně šerifa. I přes veškeré problémy se rozhodnou sehnat peníze pro přítele tím, že uspořádají motosraz na jeho pozemku.

Reklama