Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (18)

plakát

Ledové snění (2009) (TV film) 

Typicky americké, všechno dobře dopadlo, téma nepůvodní, ale lepší než Ledové ostří 2.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) odpad!

Takovou snůšku lží pohromadě jsem už dlouho neviděla. A to jsem viděla první 3 díly. Co ještě dokážou autoři vymyslet, jsem opravdu moc zvědavá.

plakát

Seznámení s kočkami (2008) (seriál) 

Velmi zdařilý seriál, kde se divák seznámí s tím, jak mají jednotlivá plemena vypadat, dozví se o jejich původu i o tom, jakou péči potřebují.

plakát

Norbit (2007) odpad!

Byl to hnus, typicky americká sranda za každou cenu.

plakát

Zběsilá rychlost (2006) (seriál) 

Třetí řada vyprávění o strojích, tentokrát zaměřená na stroje hodně rychlé a závodní. Opět vynikající průvodce Chris Barrie, z něhož přímo sálá nadšení pro závodní auta, motorky, rychlé vlaky atd.

plakát

Masivní motory (2004) (seriál) 

Velmi poutavý seriál. Z Barrieho vyzařuje radost z toho, co dělá a navíc je evidentní, že technice rozumí a ví o čem mluví. Žádný naučený komentář.

plakát

Masivní stroje (2004) (seriál) 

Další řada poutavého vyprávění o strojích s Chrisem Barriem. Opět velice poutavý a srozumitelný průvodce historií a současností techniky.

plakát

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (2003) (TV film) odpad!

Jestli tohle opravdu bylo podle skutečnosti, tak potěš pán bůh! Co je hrdinského na tom, že spousta policajtů za 45 minut nedokáže zasáhnout dva zločince do místa, které nemají chráněné vestou. Kdyby v žánru bylo uvedeno "komedie" tak bych dala 5*. Dlouho jsem se tak nezasmála! Nedivím se, že je v Americe taková zločinnost, když je tam tak "schopná" policie.

plakát

Císařovy nové šaty (2001) 

Zajímavý nápad, ale rozhodně z něho mohlo být vytěženo mnohem víc.