Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama vychází ze skutečných událostí, k nimž došlo při bankovní loupeži v roce 1997 v sverním Hollywoodu. Na zemi tehdy zůstali ležet dva mrtví a patnáct lidí bylo zraněno. Byla to nejbizarnější a nejhrdinštější akce v historii losangeleské policie. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

noby 

všechny recenze uživatele

105 minut filmu o 44 minutách přestřelky. Totálně nudný, nepovedeně pseudodokumentární, nechutně sladkobolný a stupidní. Jediná hvězda za realističnost, která oproti klasické produkci ukazuje, jak blbě to chodí doopravdy. Doporučuji k zhlédnutí a poučení - začněte někde zprostředka, koukněte na pět minut a dost. Uvidíte všechno. ()

askina odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle opravdu bylo podle skutečnosti, tak potěš pán bůh! Co je hrdinského na tom, že spousta policajtů za 45 minut nedokáže zasáhnout dva zločince do místa, které nemají chráněné vestou. Kdyby v žánru bylo uvedeno "komedie" tak bych dala 5*. Dlouho jsem se tak nezasmála! Nedivím se, že je v Americe taková zločinnost, když je tam tak "schopná" policie. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, zaujalo mě několik věcí. Lupiči ti byli nestandardní, s upravenými samopaly nakráčeli do banky a začali střílet, tak snad nikdo banku nevykrádal, v hlavě to nejspíš v pořádku neměli, což platí i o policistech. Jestli to tak bylo, tak díky bohu za to, že nejsem Američan žijící v L.A. Nebýt nepřesné mušky zločinců, tak by místě těch zraněných byli mrtví. Nakonec to ale zmákli, a pak přišlo pár změn. Podle některých informací, které zazní ve filmu, je tohle možné jenom v USA. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jestli máte zálibu v pohledu na střílející jedince, tak budete blahem bez sebe. Protože nic jiného tu není. Dialogy jsou stupidní, postavy nezajímavé, scény leckdy tak zjednodušené, až jsou nereálné a k smíchu. Nebo spíš k pláči. Jeden z vůbec nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl. 20 % Oblíbená část- hysterický výlev slečny na operačním ()

Jazz06 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že je to podle skutečné události, tak jsem se docela těšil. Při sledování filmu jsem ovšem zažíval čím dal větší zklamání. Zbytečně zdlouhavě a hlavně nudně natočené. Akce prostě nebyla akce. A prokládání monology "hlavních hrdinů" by možná bylo k něčemu, kdyby mluvili skuteční účastníci té události a ne herci, kterým dali text do ruky... Krom toho: přišlo to tak jenom mně, nebo ti policajti byli neskutečně neschopní? Oba zloději se jim naservírovali jako na talíři a těm cca 50 střelcům trvalo asi 10 minut, než jednoho neřáda trefili do ramene. Kdyby se ti dva aspoň kryli, tak nic moc nemůžu namítat, ale vzhledem k tomu, že stáli uprostřed parkoviště a prostě zmateně vytříleli asi 3 obrovský zásobníky, tak to pardon, ale WTF?! Jestli to tak bylo i ve skutečnosti tak to potěž pánbu. Nejvíc mě asi dostal jeden policajt, který se zřejmě snažil chránit postřelenou ženu, ale vypadalo to spíš, jako by ji používal jako vlastní štít. Tolerance jedné hvězdičky za to, že to byl TV film... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Na fotke svojho otca, ktorú Ron Livingston drží v ruke, je vlastne skutočný SWAT LAPD dôstojník Donnie Anderson, ktorý bol jedným z troch zasahujúcich dôstojníkov SWAT, ktorí vykonali finálne zatknutie podozrivého a na ktorom je postava Rona Livingstona založená. Môžete ho tiež vidieť s ostatnými dôstojníkmi LAPD na konci filmu pri udeľovaní medailí za statočnosť. (Smok)
  • Zásahu proti dvěma bankovním lupičům se zúčastnilo na 200 policistů. (Rollo_Tomasi)
  • Celkovo bolo toho dňa zranených 12 policistov a 8 civilistov, avšak obete na životoch boli len zo strany lupičov. Jeden z nich zomrel po 11 a druhý po 29 zásahoch. Obaja mali na sebe nepriestrelné vesty. (Smok)

Reklama

Reklama