Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (52)

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Proč má smysl vidět? A) Libí se mi nu metalový kapely. B) Chci vidět threshold model kolektivního chování v praxi. C) Chci vidět panoptikum archetypálních postav (kapitalista-skrblík, hippie máma, woke novinářka, ne příliš bystrý hillbilly s mulletem, realitou nepolíbený, leč zapálený aktivista, Fred Durst a další). D) Libí se mi lidi pomazaní výkaly (kteří o tom ale zatím ještě nevědí). E) Vždycky mě zajímalo co se asi tak stane, když rozlícenému davu rozdám hořlaviny a ze stage jim začnu hrát Fire. F) Mám nostaligcké vzpomínky na rave parties.

plakát

Simpsonovi - Série 29 (2017) (série) 

Sledovat úpadek Simpsonů docela bolí, ale takový je svět. Kvalita jednotlivých dílů je "tak-tak" a jak se někteří scénáristi jako Rob LaZebnik nebo Rob Oliver pouští do tlačení svých fašounských politických názorů, aniž by je dokázali reflektovat (na čemž tyto seriály bývaly závislé), tak se z toho stává propagandistická nuda. Dík a nazdar, ale věřím, že tvůrců je už tolik aby si nějaké ty hezké recenze napsali sami :)

plakát

Jak se moří revizoři (2018) odpad!

Viděno jen na YT, ale doufám, že ještě někdy budu mít šanci toto dílo vidět i v kině, rád bych si to vychutnal v Dolby Atmos.

plakát

Santiniho jazyk (2011) (TV film) 

Bohužel, Miloše Urbana mám až moc rád. Zlatej (a asi krapet podhodocenej) Hastrman, se všema jeho neduhama, než tenhle pokus... o co vlastně?

plakát

Labyrint (2015) (seriál) odpad!

Seriál, pod kterým je jako spolupracovník podepsaná PČR a ve kterém se objevuje tolik poušení zákona ze strany policie - nejsem si jistý jestli je to záměr nebo jen tupá neznalost "spolupracovníků". Nicméně v tomto duchu toto dílo nelze hodnotit jinak, než "odpad". Pokud mají být tímto seriálem standardizovány bezdůvodné nájezdy na máničky, vyhrožování, náhodné zabití a další chuťovky, tak se obávám, že to místo Stracha měl točit Sequens a tímto dílem vtlouct do hlavy lidem, jak se mají, kurva, chovat před státní mocí. Edit: Taky popravy, který páchaj policejní důstojníci, WTF???

plakát

Modré stíny - Epizoda 3 (2016) (epizoda) 

Možná že kdyby se policie obrátila na operátory, aby si zjistila kdo komu kdy volal a psal, nemusela by neustále prohlížet někomu telefony a přemýšlet nad tím, že třeba sice možná nevolal, ale co když napsal SMS!! Ale kdo jsem já, abych jim radil.

plakát

Modré stíny - Epizoda 2 (2016) (epizoda) 

Tak i estébáci mají krásnou duši a další nomenklaturní kádry taky. Však to byli všechno vlastně správní chlapíci semletí dobou a jak se jí bránili, až do futer si odkopli.  * za Tauše, * za Doubu. -* za zase strašnej zvuk, ale Tauš+Douba přebíjí zvuk.

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

Víc než horror je to naprosto skvělá sociální sonda. Hofmannova postava z Mostu musí zůstat v tiché žárlivosti, čepici pokorně žmoulajíc, před výkonem Leoše Nohy. Gore prvky na konci jsou už jen poctou samotnému žánru, Čtvrtníčka takto přirozeného jsem už taky dlouho neviděl. Jen škoda toho nataženého začátku.

plakát

Rok ďábla (2002) 

Jakkoliv mám rád Zelenku a Plíhala velice rád, tahle pocta donašečům je moc. * za ten ansábl co se toho profi zůčastnil

plakát

Volným pádem (2021) 

Má to své kouzlo, ne že ne. Ale každou druhou scénu jakoby něco chybělo. O celém vyznění je tu už řada komentářů, ale mně tam chybělyi i ty "drobné" výrazné přechody mezi scénami - večírek (který se mimochodem z půlky sestává jen ze záběrů pomalu ujídaného pašíka - a jak by se z toho dalo těžit) a jeho přechod do "after-afterparty" mezi paneláky by asi zasloužil víc kontrastu - abych hodil příklad. Vlastně přemýšlím, co byl záměr - na to ukázat ztracenost něžného introverta v dravém světě, na to bylo Alberta Čuby i Beáty Hrnčiříkové málo, ukázat ztracenost celé generace - to samé. Ukázat Štěpána Kozuba v další padnoucí roli magora - povedlo se - ale jakým způsobem ta pasáž posunula děj? Ukázat, že lidé kolem jsou ploché existence, jen svoje karikatury a stíny, to se asi povedlo. jen by to pak stálo za úvahu, zda neubrat na humoru.

Ovládací panel
40. nej uživatel USA
6 bodů