Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Akční

Obsahy (3)

Metod

Metod (2015) (seriál)

Čerstvá absolventka právnické fakulty Jesenija Stěklova (Paulina Andreeva), které v dětství zastřelili matku, se stává stážistkou elitního detektiva Rodiona Meglina (Konstantin Khabenskiy) nasazovaného na ty nejsložitější nevyřešené případy vražd. Její hlavní motivací je pochopit, jakým způsobem Meglin dokáže tak rychle odhalit vraždící devianty, aby poté sama dokázala zjistit, kdo a proč jí zabil matku.

Křižník Varjag

Křižník Varjag (1946)

Film popisuje reálné události ze začátku rusko-japonské války, kdy japonská eskadra obklíčila korejský přístav Čemulpo (dnes Inčchon), ve které v té době kotvil ruský křižník Varjag a dělový člun Korejec. Posádky ruských plavidel se odmítají vzdát japonské přesile a vstupují do nerovného boje s předem jasným výsledkem.

Serafima prekrasnaja

Serafima prekrasnaja (2010) (seriál)

Příběh lásky silné ženy Serafimy. Na seriál ale můžeme ještě nahlížet jako na vyprávění o ruské historii, která je vyprávěna prostřednictvím životní cesty jednoho člověka. V osudu Serafimy se odrážejí dějiny její vlasti: období sovětské vlády, pěrestrojka i současnost. Děj seriálu začíná v 80. letech a pokračuje až do současnosti. Během této doby prodělala hlavní hrdinka mnohé: nemoc dítěte, nevěru manžela a celou řadu dalších problémů, k jejichž překonání jí pomáhá její mimořádně silná vůle a snaha dosáhnout svého.

Reklama

Ovládací panel
18. nej uživatel Rusko
1 bod

Fanklub

(1)