Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

Co děláme v temnotách (2014) 

Geniálně absurdní suchej humor z toho přímo stříká - hlavně ručník pod nohy, nechceme přeci udělat svinčík :) Setkává se tu škála upírů napříč generacemi a dobovými představami o nich, každý si některého z nich oblíbí, dle svých představ, pokud rovnou ne všechny. Za mě jednoznačně 5. Upíři jsou věčným tématem, ale tento snímek se rozhodně řadí mezi nejlepší v tomto tématu, hlavně proto, že to nebere zase tak vážně :)

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Při četbě předloh pro tento film, jsem si říkala, že pokud bude někdy zfilmovaný, chtěla bych, aby se toho ujal Burton. Bylo to pro něj jako stvořené. Ovšem po shlédnutí filmu jsem byla zklamaná. Burton je známý tím, že vezme příběh a udělá z něj strašidelnou, psycho podívanou. V tomto případě vzal strašidelný, psycho příběh a udělal z něj podívanou pro děti. Dvěma hrdinkám vyměnil schopnosti, což vše změnilo, bohužel k horšímu. Závěr trapnost nad trapnost. Ovšem pro člověka, který nečetl předlohu a má rád rodinné filmy, plné trapných "fórků" bezva.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Zklamání. Viděla jsem první čtyři díly a nemám důvod dívat se dál. Ani jedna postava mě nezaujala a už vůbec ne jejich příběhy. Z psychologického hlediska je to absurdní, nevěřím těm lidem ani slovo. Je to trochu jako z učebnice. Člověk přijde na terapii, hned na sebe všechno vyklopí (samozřejmě nevědomě), terapeut se v něm okamžitě vyzná a je vymalováno. Výsměch. Říkala jsem si, že Roden nemá špatné role, hlavně kvůli němu jsem to nevzdala po prvním dílu, ale bohužel, tentokrát zklamal i on. 2 hvězdy dávám za nápad, provedení ovšem silně pokulhává.