Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Kmotr (1972) 

Skvělý snímek. To bezpochyby. Skvěle napsaný scénář a herecký výkon Marlona Branda stvořili Kmotra takového, jaký je. Bohužel je Kmotr se svou délkou příliš dlouhý a časem přestanete dávat pozor. To je ale nezadbatelné mínus oproti velkému plus.

plakát

Machři 2 (2013) 

Zábavné pokračování Machrů které slouží spíše jako chvilková oddechovka než naplno rozvinutá komedie. Scénky jsou zábavné a místy docela i dost originální, ale celý příběh rychle uteče a vám po jeho zhlédnutí nebude trvat dlouho a zapomene na něj. Celý film by se tedy dal nacpat do jedné čtyřiceti minutové epizody jednoho komediálního seriálu a to je škoda...

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Fantazie. Skvělý příběh s nádhernou atmosférou a dechberoucími lokacemi mě naprosto učarovali. Podle mě jeden z nejméně doceněných filmů.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Celý film nebo minimálně jeho první polovina působí tak zmateně, že to vypadá jako by tvůrci vzali zkrátka několik scén a nahodně je splacali dohromady. Na Muže z oceli jsem se podíval jen ze zvědavosti a nijak mě nenadchl. Nový Superman je vlastně jen ne zcela dobře povedený reboot. Celý film zachraňují jen celkem dobře natočené bojové scény, ale ani ty nestačí na to, aby se z Muže z oceli stal nový hit. 60%.

plakát

Mars útočí! (1996) 

Nevím co si o filmu myslet. Jestli je spíš psycho nebo spíše geniální. Asi se přikloním k té první variantě. Ale protože to režíroval Tim Burton a o znamé tváře nebyla nouze, dávám 4*. Ale je to těsně.

plakát

Gravitace (2013) 

Krásný film na který dlouho nezapomenu. Vydařený snímek do posledního detailu z vesmíru jak v dlouhých efektních záběrech tak pohledů z první osoby astronauta. Až jsem byl zklamaný, že to mělo jen 90 minut. Přesně takových filmů by měli dělat víc!