Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (42)

plakát

Nakupování (1994) 

Na tehdejší poměry určitě docela drsné... Naopak dneska by tento film nejspíš slavil vetší úspěch.

plakát

Ink (2009) 

Jediný film u kterého mi připadá, že relaita, kterou vnímáme, je jen kulisou. Spolu se skvělou hudbou 5*. Winans nemá žádné zkušenosti, žádný velký kapitál a dokazuje, že na pravou filmařinu stačí mít talent. ps.: některé komenáře zde nechápu, buď jejich autoři film neviděli, nebo jsou na tom s inteligencí tak špatně, že nedokáží vnímat dialogy a situace, díky kterým do sebe všechno nádherně zapadne.

plakát

Wanted (2008) 

Nenudil jsem se, nebyl jsem ani ohromen ... Zajímavost: Všimli jste si chyb českých fontů, a ruštiny na čekém nádraží?

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Na závěr série to vůbec není špatné. Normálně bych hodnotil za 4* a pak díky té bílé podivnosti na konci jednu hvězdu ubral (to už není to zvířátko co já rád), ale za humor, kterému se v předešlých dílech nedal žádný prostor, zvedám zase na 4.

plakát

V (2009) (seriál) 

Sice se říká, že na podobné téma už tu něco bylo (a ne jednou), stejně mi tento námět vyhovuje a po pár prvních dílech se nebojím dát tak vysoké hodnocení. Uvidíme, co s dalším pokračováním.

plakát

Ratatouille (2007) 

Zapnu televizi - Animáci. Jdu po městě - Reklamy na animáky. Obědnám si jídlo, dostanu k tomu figurku animáka. Možná proto jsem oddaloval shlédnutí tohoto skvostu, protože mne média přesvědčila o tom, že se jedná o dětskou blbost. Nejedná...

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

čert vem morální poučení, po chvíli si na něj stejně zvyknete. Na tomhle seriálu jsem vyrůstal a čemu jsem se nesmál jako malý, to mě ted dostává. A tomu čemu jsem se dříve smál, tomu se teď směju dvojnásob. Tssjéé čéče

plakát

Sleep Dealer (2008) 

Není to špatné a ze začátku mi vadil jazyk, na který nejsem u filmu zvyklý. Nakonec se z toho ale vyklubala moc příjemná oddechová záležitost.

plakát

Za plotem (2006) 

Finální scéna s energy drinkem na 100%, zbytek tak na 70% a výsledkem jsou 4*. Je fakt, že takhle jsem se u animáku dlouho nezasmál.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Tenhle snímek jede. Jedna velká videohra s akcí od začátku až po poslední výstřik krve.