Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) 

Docela povedený pořad, ve kterém se čas od času něco dozvím o zajímavých věcech. Pánové Kuře, Jankovský i Urban jsou podle mě vybráni výborně. Pan Rosák je klasik co neurazí. Hvězdu jsem ubral za údernost. Proceduru před samotnou aukcí bych seškrtal a do každého dílu raději přidal dvě tři aukce navíc. Ale jinak se u pořadu bavím.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Při vzpomínce na kultovní první díl jsem se nemohl dočkat a mě tahle verze nadchla. Moc jsem původně netušil co od někoho jako je The Rock čekat, ale za mě super. Postavy Profesora a Franklina jsou pak úplně geniální. Já se hodně zasmál a při dlouhých zimních večerech jsem neměl problém si tuto oddechovku pustit znovu.

plakát

Krtek a Panda (2016) (seriál) 

Za mě jde o sympatickou pohádku s chytlavými písničkami, která naše prcky baví. Nechci řešit, jestli je Krteček náš nebo zda jde o využití národního dědictví k propagaci Číny. Díky malým dětem vidím hodně animovaných pohádek a z těch nových u této jako jedné z mála vydržím s nimi. Proto hvězdu neubírám.

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Ten film je ptákovina, která vlastně plní účel. Místy jsem se hodně zasmál, místy na mě některé vtipy působily až možná trapně, to bych hvězdu ubral. Hvězdičku bych ubral i za nepřiblýžení se předešlým dílům. Naopak musím vyzdvihnout, že si s potěšením ve filmu připomínám mistra Vláďu Šafránka. To je u mě minimálně hvězda navíc.

plakát

Husí kůže (2015) 

Mě film nadchl. Hlavní dvojice se povedla, Jack Black se mi líbil. Postava Champa je pak úplně super, správně praštěný posera, který se stane hrdinou a i nadpřirozené bytosti typu šílení trpaslíci či vzteklý pudl mě hodně pobavily. Nemám důvod ubírat hvězdičku. Za mě film splní to proč si něco takového pustíte. Zasmál jsem se a i příběh je sympatický.