Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Good Old Czechs (2022) 

Pro mě dokument se silným emocionálním dojezdem, styl vyprávění obou pilotů mě naprosto vtáhl a ta hudba mě vystřelila z papučí. I přes tragické téma, se k dokumentu budu ráda vracet. TOP.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Ve výsledku hodnotím kladně, ALE celé je to příliš dlouhé, např. pasáže, kde se nájemníci a pozůstalí následně vyrovnávají se situací mi přišly nezajímavé a zbytečné, stejně jako díl s hluchým Tonym (rozhovory s rodinou a kamarády), atd.. A dost mě obtěžoval český dabing Jefferyho.

plakát

Zranitelná srdce (2022) 

V rámci žánru pro mě nadstandardní, příjemná oddechovka, kde člověk nemusí přemýšlet, děj odsýpá, užívá si příjemnou hudbu a pěkné lidi #loveandpeace

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Skvělá oddechovka! :D Myslím, že každý kdo se chce na seriál podívat si musí uvědomit, že je natočen podle knih, které jsou určeny výhradně ženám!! a upřímně si nedokážu představit, že si takové dílko vezme do ruky muž...takže mi nejdou do hlavy některé komentáře. Knihy jsem četla, seriál jsem si užila. Zpočátku jsem si zvykala na obsazení, ale s každým dílem se moje "výhrady" zmenšovaly. Ženy, holky, děvčata směle do toho.

plakát

Bílá královna (2013) (seriál) 

Svažující se tendence, dialogy mi místy přišly až komické, výprava slabší. Ale dokoukala jsem :)