Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Publicistický
  • Krimi

Deníček (8)

Discovery X Orville (druhé kolo)

Takže... Konečně jsem se dodíval na na Discovery. Musel jsem na části, protože mi tento seriálový počin totálně nesedl. A popravdě vyhlížím nové díly Orville, protože mě tato parodie baví podstatně víc.

V mém hodnocení se nic nezměnilo. Discovery pro mě prostě není Star Trek a konec posledního dílu mě upřímně na.ral! Nebudu říkat proč, nechci totiž odhalovat co v onom díle je. Postavy tupé, děj mizerný, prostě všechno špatně. Mnoho lidí sice říká, že Discovery má skvělé speciální efekty. Ano to má. Ale jestli někomu stačí blikající světýlka při kterých může vykřikovat pjů ppjů bůům, tak takovéme člověku stačí opravdu velmi málo.

A co se týče The Orville, tak ten sice svou první sérii také skončil už před nějakým časem, ale jak jsem řekl, tento počin mě baví podstatně víc. Jasně některé fórky jsou řekněme přes čáru, ale prostě s větší části to jde.

Takže finální výsledek prvních sérií: Discovery 0/5 X The Orville 4/5

Discovery x Orville

První má být pokračováním slavné série Star Trek a druhé má být jeho parodií. Mě ale... řekněme tíží fakt, že parodie je tísíckrát lepší než to co by mělo pokračováním. Discovery je pro mě zklamáním, protože je to nudná, přeplácaná kravina, která spíše ničí původní odkaz Star Treku. A ještě více mě to štve o to, že nemám Setha MacFarlana moc v oblibě. Nemám rád Amerického tátu, Griffinovy Cleveland show a všechno to kolem. A teď tady mám seriál (Orville), na který se mi kouká tisíckrát lépe než na ten, který se odvíjet od originálu. Takže současný výsledek?

Discovery 0/5 x Orville 4/5

Ceny na ČT

Jo... Česká televize mi leží v žaludku. Buď vysílají po tisíosmistépadesátečtvrté nějaký dvacet a více let starý pořad. Nebo nějakou debilní vyhlašovací soutěž o nejlepší seniory, fotbalisty, hokejisty, spisovatele, zpěváky a já nevím jaké další p!čoviny, které mě totálně nezajímají. Jasně logická reakce: "Tak se na to nedívej." No já se na to taky nekoukám. Takže co mě na tom žere? To že za to musím sakra platit jak debil každý měsíc.

ČT 2017

No... sice jsem si škubal vlasy z toho, že rvu České Televizi do chřtánu prachy každý měsíc a všechno co dostávám jsou staré seriály a tím staré myslím věci ze 70., 80., 90. let. A jiné staré věci. Případně paskvil s dvěma blbkami co si hrají na hospodyňky z první republiky a jiné kraviny.

Jediné nové věci jsou zprávy a to nepočítám.

Ale teď z kraje roku najednou čtyři nové seriály. Aspoň čtyři na které jsem narazil. Dva jsou dementní jakože komediální seriály a dva jsou nemastné neslané policejní věci.

Takže žádné blýskání na lepší časy. Žádné růžové vyhlídky. To akorát někdo přilil konvičku "čerstvé" vody do pomalu vysychající žumpy české produkce.

Tak já si jdu pro šnorchl, kdyby ještě někdo něco přilil, tak ať se v těch s.ačkách neutopím.

Moje hodnocení

Celkem se mi množí hodnocení 1/5 nebo rovnou odpad a to i u věcí, které bývají jinými hodnoceny celkem vysoko. Ne že bych se tady musel zpovídat , ale vysvětlení neublíží.

 

Není to o tom, že bych měl nějakou řekněme úchylku v dehonestování práce jiných. Pro mě to funguje takto. Pokud ve filmu nebo seriálu narazím aspoň občas na něco co mě zaujme, rozesměje nebo prostě nějak přiláká mou pozornost, ale jinak se na daný pořad nekoukám, tak tomu dám aspoň 1/5.

 

Ale když nic tak nic. Ne že bych danou věc chtěl nazvat odpadem, ale 0/5 tady není a 1/5 za nějakou "snahu" tomu dávat nebudu. Proč? Protože i v životě dostane za snahu leda kulový.

???

Jak jsem už o sobě napsal v profilu, nejsem žádný kritik s nějakým zázračným vkusem, ale to čím jsou televizní stanice přeplněny v dnešní době se nedá nazvat jinak než kupy a kupy sra.ek! Když jsem byl malý měli jsme na televizi osm programů. Čtyři české a čtyři polské a pořád bylo na co se koukat. A teď? Mám osm polských a 21 českých. A jediné k čemu mi televize teď je, je to že mi slouží jako lapač prachu nebo k tomu, abych bezcílně přepínal přes všechny stanice co tam mám.

Co se to sakra stalo???

Konec

Konec. Kašlu na to!!! Sice jsem si předsevzal, že ničemu nedám hodnocení odpad, protože jsem se snažil hájit všechno myšlenkou, že ti lidé do něčeho dali čas, vůli, snahu, píli a tak dál. Ale jak jsem řekl, KAŠLU NA TO!!! Proč bych měl hájit něco, co je jen ubohá, bezduchá sr.čka??? Kdepak. Od teď jedu hodnocení v plném spektru. To co jsem ohodnotil nechám jak je. Sice nerad, ale budiž. Ale od teď jak uvidím odpad, tak to taky takové hodnocení dostane!

Hodnocení

Když jsem si založil účet na těchto stránkách, zařekl jsem se, že ničemu nedám hodnocení "odpad". Hm... jako bych nevěděl jaké kraviny v televizi jsou. No snad mi tohle předsevzetí vydrží. I když začíná to být čím dál tím těžší a těžší.