Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Publicistický
  • Krimi

Recenze (192)

plakát

Alois Nebel (2011) 

Nejzajímavější je asi vizuální zpracování tohoto filmu. Ale to je popravdě asi tak všechno. Postavy nevýrazné, děj nezáživný a všeobecně je to takové spíše nudné. Škoda promrhané příležitosti.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Tak nějak mě to nechytlo. Ano sem tam jsem se uchechtnul, ale jinak mě to prostě nijak nezaujalo.

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) odpad!

Mládež? Ano. Zlatá? Ne! Spíše totálně blbá a vypatlaná. To prostě jinak nazvat nejde.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Tak tohle je po dlouhé, zatraceně dlouhé době, velmi slušný snímek z dílen České televize.

plakát

Trója: Pád města (2018) (seriál) odpad!

Zk.rvená politická korektnost. Omlouvám se, ale jinak to už opravdu říct nejde. A pojetí BBC je: "Pojďme rozkopat světové dějiny." NE... prostě ne. Tohle je... ne. Pro tohle prostě nemám žádný smysluplný výraz. A´t už slušný či sprostý. Na tohle prostě fakt nic nemám.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Já nevím. Na jednu stranu to není špatné. Efekty vypadají skvěle. Obsazení také není špatné. Ale z některých momentů se mi zastavoval mozek z tak děsně koncentrovaných dávek blbosti. Já mám Hvězdné války rád, ale ani sebelepší zvláštní efekty nezamaskují místy opravdu tupý scénář. 50%.

plakát

Bosch (2014) (seriál) 

Sice vždycky stojím za tvrzením, že kniha je lepší než film či v tom případě seriál, ale tenhle je zatraceně dobře udělaný a velmi dobře se drží svých knižních předloh.

plakát

Banik!!! (2018) (TV film) odpad!

Já to sice všem fanouškům Ostravského týmu přeji a stejně tak všem nadšencům ať už do sportu nebo do dokumentů jako takových. Ale mě to ani nezajímá ani nebaví. Tak proč za to mám platit? Takže prosím, klidně se u tohoto dokumentu bavte a užijte si jej. Ale pro mě je to totální zbytečnost.

Ovládací panel