Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 

Naprosté zklamání! Jednička se mi i líbila a docela jsem se těšil na návrat za princeznou, na nové shledání, ale je z toho akorát tak úplná patlanina nedokončeného děje. Celý film se zaobírá samými zbytečnosti v podobě rodičů a podobných nesmyslů, princezna je ve filmu jen na konci a ještě k tomu z ní udělali takovou trosku. Film opravdu o ničem, dost to scénáristé po......

plakát

Kytice (2000) 

Nádherně podaná sbírka od Karla Jaromíra Erbena. Doporučuji těm, jenž neradi čtou ;-).

plakát

Máj (2008) 

Myslím, že obdivující báseň od Karla Hynka Máchy si zaslouží více, nežli jen obnažená těla vnadných dívek a chabé scény. Hvězdičku za ta prsa a Třískův prolog. Jinak ke konci filmu to "zešílení" a především zvuková scéna mě srazila na kolena ... v špatném slova smyslu.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) 

Šílená patlanina s hroznými efekty jako z 80. let. Spousta krve a občas obnažené ženy. Zpracování je šílené, stejně jako herecké výkony. Jedna hvězdička za hezká umělá prsa Matky slz, zbytek nestojí za nic.

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

První scény filmu byly velmi pozoruhodné, ani jsem si nemohl myslet, že se za slupkou, na první pohled celkem hezky propracovaných hereckých postav, může schovávat úplná blbost. Popravdě, chcete.li, aby se vám tento film líbil, odložte svůj mozek stranou, jelikož pokud budete jen trochu přemýšlet, nepochopíte jak to, že hlavního hrdinu nikdy nezasáhnou a to i když se kolem něj v bezprostřední blízkosti ochomítají "záporňáci". V některých scénách dokonce střelci mizí, i když byli před chvílí kousek za hlavním hrdinou. Na začátku jsem nečetl něco jako "hrdina nemůže být zasažen" nebo "nemá nic společného s realitou, kterou znáte", protože kdybych to tam našel, určitě bych se na celý film koukal jinak. Kdyby to byl kdokoliv jiný, Superman, Spiderman, Homer Simpson, bral bych to vážně a hodnotil mnohem lépe. Film, který je zdánlivě z naší reality a dopadne jako tento snímek, není hodný obdivování. Film Sejmi je všechny bych postavil vedle seriálu Walker Texas Ranger, jelikož jsou v obou případech hrdinové "nesmrtelní" a bez zřejmého úvodu do fantasy naprosto odmítám podobné "nezasažitelné" hrdiny. Kdyby ve scénách nebylo zřetelně tolik protivníků, kteří by nestáli v bezprostřední blízkosti a "netrefili se" do hlavního hrdiny, také by to velmi pomohlo. Za zpracování a hudbu dávám hvězdičku, ale scénář stojí za zlámanou grešli, stejně jako celý příběh, dialogy a mnoho dalšího.