Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

iamek 

všechny recenze uživatele

Boužel obrovské zklamání. Chápu, že drudý díl je jen spojka před dílem třetím, ale i 93 minut je zde moc a film je zbytečně natahovaný a nudný. Za celých 90 minut se dozvíte jen to co vyplýva z názvu. A když se snímek docela rozjíždí ( na poměry filmu ) tak se na plátně objeví TO BE CONTINUED ... Opravdu zbytečný dil. Nechápu proč Besson nenatočil trošku delšího Arthura a za to s definitivním koncem. ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Film, jež zvládne příběhově na stopáži o délce 93 minut předvést zhruba to co jinde shlédnete za minut 10, tomu tedy říkám ukázka tvůrčí krize. Mezi střípky rozvleklého děje se nachází neuvěřitelné množství výplně a vaty v podobě různých vždy několik minut trvajících honiček či prázdných rozhovorů. Vím, že se jedná o film pro děti, ale i ten by měl být do jisté míry kvalitní. Obávám se, že od Bessona se již kvalitního snímku nedočkáme. Asi si půjdu pobrečet nad tímto smutným faktem u Leona, Elementu nebo Big Blue a půjdu spát...30% ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Vyloženě propadák to sice není. Tohle pokračování bych označil za zbytečně nastavovaný původní film Arthur a Minimojové, který byl opravdu o dost lepší a hlavně dějově pestřejší. Maltazardova pomsta balancuje v rozmezí 2-3 hvězdiček. V tomto případě musím být přísnější a své rozhodování tentokrát zaokrouhlím směrem dolů. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Je to zvláštní, ale dvojka mi nepřišla o moc horší než jednička (která se mi dost líbila)... a i když je film vpodstatě bezdějový, během sledování mi to vůbec nepřišlo - holt hmyzí společnost je tu prezentována značně "cool" způsobem a mizanscéna je poseta tolika detaily, že na první shlédnutí ani nejde všechno pochytat, takže mně to i stačilo. Kromě toho Selena je fakt kus a jen mně mrzí, že jí v tomhle dílu bylo tak málo... těším se na trojku. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Že se kouskujou velké, vysoce očekávané filmy typu Pottera, nebo Kill Billa, to se dá celkem brát, ale že už budou kinem proplouvat i nedokončená pokračovaní jen solidních pohádek, no totok!? První díl mě mile překvapil a dvojka se nese v duchu podobném, s tím, že animace je oproti jedičce daleko vymakanější a barevnější (tak trochu mi to připomělo barevnost hry Skullmonkeys). Jen jsem asi na hodině filmu a říkám si, tady něco nehraje, děj se teprva začíná rozjíždět, jak to chtěj všechno stihnout... a tradá, "pokračování příště" na mě vyskočilo dřív, než jsem se stačila rozkoukat. A hned na to minimojovská verze Poker face v závěrečných titulkách? Kolik ran ještě budu muset snášet, Lucu? ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama