Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (136)

plakát

Pozor, vizita! (1981) 

Geniální Rudolf Hrušinský není víc co dodat!

plakát

Beneš (2019) (seriál) 

Hezky zpracovaný přehledný dvoudílný dokument o pro mě dost neoblíbeném prezidentu Edwardu Benešovi.

plakát

Gladiátor (2000) 

Špička a víc než spička. Bravůra a skvělej Russell Crowe + geniální soundtrack.

plakát

Ash vs Evil Dead - Booth Three (2018) (epizoda) 

Utrhnu ti tvoje třešničky Ashy!! :-D Ještě nejsem hotová...... tak to říkaj všechny :-D :-D

plakát

Ash vs Evil Dead - V pasti (2016) (epizoda) 

Tak pojď Ashyy!!! Vyčistíme si zuby!! Áááchacháá :-D Stará dobrá Cheryl je zpět! *****

plakát

Ash vs Evil Dead - Série 1 (2015) (série) 

Evil Dead zbožňuju (všechny filmový zpracování), tak jsem poněkud rozpačitě koukal, že existuje i seriál a bál se toho, co to po letech přineslo a ještě v seriálovým podání. Každopádně sem se teda rozhodnul, že tuhle ujeťárnu musím bez vyjímky, taky shlídnout a vážně nelituju toho. Pilot mě sice moc nepřesvědčil o stejných kvalitách jako filmy, ale jako celek je 1.série pořád ta stará, vtipná řezničina jako dřiv :-) i když některý díly jsou slabší.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Hóódně smutný film u kterého mnoha lidem ukápne slzička. Každopádně, ale bezva nápad se třemi postavami (smrt, čas, láska) a supr hvězdné obsazení. Pro mě milé překvapení v tomhle žánru.

plakát

Deník Anne Frankové (2001) (TV film) 

Tak tohle zpracování se povedlo. Ačkoliv na tříhodinovou stopáž si už člověk musí udělat čas, ale stojí to za to. Našel bych sice i pár věcí, co se mi nelíbilo, ale ty vypisovat nebudu. Jako celek je to silné, dojemné, smutné no prostě emočně natřískané a jsem rád, že se na tomhle snímku podílelo česko.

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Zamoření, likvidace, umírání, rakovina, deformace plodů a tak dále..... no prostě Černobyl. Parádně zpracovaný dokument se záběry z místa katastrofy a s rozhovory očitý svědků.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Já vážně sám ani nevím co bych k téhle minisérii dodal. Většina už je tu napsána. Snad jen, že se v podstatě chová jako takový dokument. Prostě rekonstruje to co se stalo v Černobylu, ale po celou dobu v hutné ponuré atmosféře, která dostane snad každého. Což se k tomuhle tématu jaderné katastrofy hodí. Tahle minisérie mi zase připoměla to, že máme být rádi, že už SSSR neexistuje.