Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (321)

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Bohužel je to slátanina tří filmů dohromady. Ihned je poznat, že je vše vyrobené počítači, takže neskutečné a nemožné situace !!! No a neprůstřelní hrdinové ???

plakát

Jak si nepodělat život - Nonstop lahůdky (2019) (epizoda) 

Nejlepší ze čtyř dílů, skvělý a typický Krobot, ano saláty se neváží ani neplatí, hned tam frčím... Konečně něco bez mordů, násilí, vaření a nemocničního sci-fi !

plakát

Koptashow (2019) (pořad) odpad!

Co se to stalo s našim humorem, tento slaboduchý pořad jej zajisté nepozvedne !!! Kdyby Kopta raději šel šoférovat to své RTO, nebo si zaližovat, udělal by pro nás všechny mnohem více, než v této uvozdřené show.

plakát

Teroristka (2019) odpad!

Proč většina komedií a pohádek natočených po sametovém podvodu jsou uvozdřené, přestože máme neuvěřitelné množství herců ?

plakát

Aniara (2018) odpad!

Plně a trefně to vyjádřili kolegové "Mamlas" a "brumbrum" !!!

plakát

Čertí brko (2018) 

Já nevím, ale dnešním hercům vůbec ty pohádkové role nevěřím. Je z každého příliš cítit, že herectví má jako kšeft a ne poslání... U pohádek před sametovým podvodem tomu tak nebylo, proto jsou nedostižné !

plakát

Chata na prodej (2018) odpad!

Nová vlna českého filmu ve kterém je nutně zapotřebí použít minimálně čtyři jazyky, no pra..na...

plakát

Inspektor Max - Hračka (2018) (epizoda) odpad!

Kde jste vyhrabali "komika" Kukuru. V Německu už nemají pro něho roli, tak k tomu jsou mu Čehůni najednou dobří !!! Nejen po herecké stránce Kukura nesahá ani po kolena p.Chudíkovi nebo p.Labudovi, kteří navíc perfektně ovládali češtinu.

plakát

Inspektor Max - Výlet (2018) (epizoda) odpad!

Zlatý "Major Zeman" i ten "Kapitán Klos" jsou suprová díla oproti tomuto výplodu vyhulených mozků... Pro sledování dalších dílů by nebylo od věci, každému divákovi připsat na účet min. 10000,- Kč

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Čím to asi je, že většinou ty nově natočené pohádky stojí za absolutní ho.no. Pohádky natočené před sametovým podvodem, jsou pohádkové stále, protože mají duši a ne honbu za ohromujícími triky a kasovním ziskem !!!