Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Aeon Flux (2005) 

Občas patetické, trapně filozofické, ale vesměs si to udržuje standard průměru. Ten film mi kvalitou hrozně připomínal Elektru. Ty komiksy by se měly zfilmovávat pod taktovkou někoho...zručnějšího.

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Nuda. Pierci to víc herecky seklo jako Bondovi a Rene Russo neni zrovna superhot. A o ději už moc nemluvím, měl jsem pocit, že to prostě ubíhá, ubíhá, ubíhá...a vlastně to se mnou nic nedělá.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Hvězdička navíc za Prahu a české interiéry. Nemusím Damona a ani Potente. A že by to bylo nějak extra super, to teda vážně ne. Nuda, nuda...

plakát

Agent Cody Banks (2003) odpad!

Pro děti? Snad. Nejspíš i ty vymýšlely scénář...ale co je ještě víc děsivé je fakt, že to má druhý díl.

plakát

Agent Cody Banks 2 (2004) odpad!

Druhý díl odpadního filmu nemůže být lepší. Ale dal jsem tomu šanci. A? ...

plakát

Ahmed & Salim (2009) (seriál) 

Zbožňuji politicky nekorektní díla. Zvlášť když jsou ještě navíc vtipná.

plakát

Air Force 2 (2006) 

Zpatlanej název. Film vypadal klasicky béčkově do doby než se ukázaly "triky" a nelogické chování skoro všech postav + samozřejmě kýbl klišé xkrát viděný. Tentokrát logika i uvěřitelný děj utrpěly citelnou porážku a jediný důvod proč to neházím do odpadu je hláška odkazující na MacGyvera. Zvláště některé dialogy byly vyloženě na přesdržku a korunu tomu nasadila kolona vzbouřenců na údajně úplně opuštěným ostrově. Těch tam bylo. Těch bych si určitě niiikdo nevšiml.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Tuhle tvář Ameriky opravdu nemusim. Hoperský házení rukama, všichni jsou největší drsňáci a jeden cool v plotě za druhým. Oživení počínající Brucem Willisem mi udělalo radost, protože se sem fakt nehodil, bylo zajímavý ho tu vidět. To samý Olivia Wilde. Lidi koukající na House si musí říkat jak asi vypadá nahá. A tady ji takovou uvidíme. Nemam ji rád jako herečku, ale tělově je to míca fíca. Potěší i Dominique Swain. Celkově průměr.

plakát

Amarcord (1973) 

Více filmů od Felliniho jsem neviděl (ne celé) a mám s ním znovu problém. Některé části jsou příšerně nudné a jiné zas tak nějak adekvátně zábavné. Začátek s upalováním čarodějnice mi vůbec nesedl, pak se to naštěstí začalo rozjíždět a ke konec mi připadal tak nějak neuzavřený a to dost. Kdybych měl říct, jestli se mi to líbilo nebo nelíbilo - po filmařské stránce dobré, děj občas klopýtal...jak co. Pro mě průměr.