Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Subjektivně nejlepší scifi seriál, který jsem doposud viděla. Jakto? Protože jsem si ho celý dala dvakrát a i napodruhé mě naprosto dostal. Protože ten svět a ty postavy nechcete po dokoukání opustit a máte pocit, jakobyste s koncem seriálu přicházeli o své přátele a známé. Protože se nebojí řešit různá témata od politiky, přes spravedlnost, náboženství, vztahy až po demokraicii. Protože má skvělé herce a výborné dialogy, protože si některé postavy zamilujete a jiné se vám budou hnusit. Protože BSG je seriál chytrý, napínavý, dobře natočený. A klidně si ho dám potřetí.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Možná to není seriál, který vám nějak výrazně obohatí či změní život - jenže atmosféra seriálu, postavy, herci a dialogy, to všechno pro mě tvoří naprosto jedinečný výtvor, který mě vždycky tak nějak příjemně naladí. A díky tomu se na Gilmorky s radostí podívám i napotřetí :)

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)

Zdejší hodnocení seriálu bohužel trpí tím, že ho všichni hodnotí po prvních pár dílech. Já mohu s čistým svědomím po dokoukaných dvou seriích říct, že je to parádní akční seriál s propracovanými postavami, zajímavým příběhem, humorem, a filmovým vizuálem. A finále druhé série je lepší než druzí Avengers!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Skvěle zpracovaná knižní série! Děj příjemně utíká, není zbytečně natahovaný kvůli penězům, což je jen dobře. Herci jsou dobře vybraní, kvalitní a do svých charakterů se skutečně vžívají. Navíc GoT nevypadá jako obyčejný televizní seriál, ale jeho kvalita se dá jednoduše srovnat s Hollywoodskými filmy - a díkybohu za to. Vidět totiž Hru o trůny nějak zprzněnou nedostatkem peněz či neschopností režisérů a scénáristů, to by mě hodně štvalo. Líbí se mi taky, že se GoT nesnaží být příliš korektní a ukazuje vše tak, jak to G.R.R. Martin napsal.