Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Muž z oceli (2013) 

I grew up in Texas, I am American as it can gets and the whole movie is flying digital bullshit.

plakát

Super 8 (2011) 

3*** a to ještě jen díky tomu, že mi na konci ukázali tu béčkovou pecku během titulků, aneb to nejlepší nakonec.) Jinak je to průměrná sračka pro děti.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

opravdová libovka co se akce, krve, choreografie a masakru týče... výbornej komentář: Othello

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

NEPOSTRADATELNÍ, napočítejte si počet akčních hrdinů, za každého dejte jednu hvězdu a zjistíte, že i pět je stále málo x)

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Film je zcela jistě určený pro děti do 15 let. Takový dětský muzikál, kde všichni tancují, ale příliš kvalitní hudby se nedočkáte (i přesto že se jedná o Howarda). Koncept hvězdných válek kde obyčejní vojáci stojí po boku strojů a rytířů jedi je zde uplně zmrven v nepřehledný souboj kopajících se ninjů a šašků v maškarních kostýmech kteří nemají žadný význam a jednou za 15 minut sešlou ohnivou kouli. Naprostá většina dialogů jsou spíše komické kecy, které vás v ději nikam neposouvají. Bezduché tláchání dětí vás během patnácti minut přestane bavit a vy doufáte že přijde konečně nějaký souboj, který vás uspokojí alespoň po technické stránce. To se ovšem nestane, protože vše zajímavé už ukázali v traileru, nehledně na to že první trailer ukázal záběry, kterých se v tomto díle vůbec nedočkáte. Zkrátka naprosto jedinečně ztracený potenciál. Jednu hvězdu posílám exterierům a scéně jakoby okopírované z třístovky.

plakát

Defendor (2009) 

Woody Harrelson patří mezi mé oblíbené herce, komixové příběhy nadruhou stranu nepatří mezi mé nejoblíbenější. Defendor, nikoli Defender! Hrdina v dnešní společnosti, který stále dostává na hubu, prosťáček, který si neuvědomuje žádné širší souvislosti, ale stále bojuje s jakýmsi dětským nadšením a povinností kterou cití ze svého nitra, bojovat proti zlu. Rozhodně však nečekejte že se u filmu dobře pobavíte, nálepka komedie příliš nesedí.