Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (5)

12:01 PM

12:01 PM (1990)

Myron Castleman (Kurtwood Smith) je obyčejný úředník, jehož život se jednoho dne rapidně změnil. Ocitl se totiž v časové smyčce, která trvá přesně 59 minut. Po jejich uplynutí se znovu objeví na původním místě jednu minutu po poledni a je jediný, kdo si skok pamatuje. Proto je také jediným člověkem, který by to mohl napravit. Má na to ale jenom necelou hodinu...

La Traversée de l'Atlantique à la rame

La Traversée de l'Atlantique à la rame (1978)

Manželský pár se vypraví na cestu kolem světa na obyčejné loďce. Symbolickou cestu životem si zpestřují hrou na klarinet a harfu, vše si zapisují do deníku, čelí nástrahám moře a léta plynou.
Melancholický, sugestivní snímek, ve kterém Laguionie pracuje s jemnou animací postav, jejich psychickými stavy a proměnou postav věkem.

Pes, který miloval hudbu

Pes, který miloval hudbu (1973)

Příběh o muži, který během hry na housle objeví tón, který má ničivější účinky než atomová bomba.

Sintel: Příběh draka

Sintel: Příběh draka (2010)

Osamělá dívka jednoho dne při hledání jídla objeví zraněné dračí mládě. Začne se o něj starat a společně přežívají. Jednoho dne ale během hry dráčka napadne dospělý drak a odnese ho neznámo kam. Dívka se proto vydá na dlouhou a nebezpečnou pouť, aby svého draka zachránila...

Une bombe par hasard...

Une bombe par hasard... (1969)

Muž přichází do města, které je naprosto opuštěné. Všechno nasvědčuje tomu, že jeho obyvatelé museli odejít velice narychlo. Příčinou je nevybuchlá bomba obřích rozměrů, která dopadla doprostřed města a přinutila obyvatele utéci na nedaleký kopec, ze kterého dalekohledem pozorují, jak poutník, netušíc o bombě, užívá dary prázdného města plnými doušky. Chuť obyvatel přihlížet tomuto rabování ale nebude mít dlouhého trvání.

Reklama