Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Deníček (3)

Ach jo

Je asi dobré si uvědomit, co vlastně hodnotíme a proč; filmových žánrů je bezpočet. Ten má rád to, ten zase ono. Někdo nemá rád nic, kromě možnosti dávat všemu odpad, což tato databáze regulérně umožňuje, a to se pak jedná o strohé komentáře typu: Blít, sračka, jebat tuto kokotinu či nedokoukáno, po dvaceti minutách vypnuto. Ptám se, jak může někdo hodnotit film, když ho po dvaceti minutách vypnul? To hodnotí jako co? svou malou výdrž nebo špatnou volbu? A když někdo z oněch erudovaných kritiků napíše, že by tu kokotinu jebal, tak proč místo toho, aby nám ostatním něco kloudného sdělil, nás informuje o tom, že je tak nadržený, že by souložil i s tim, co se mu nelíbí? A pokud se někomu chce zvracet či cokoli jiného, tak ať to udělá, a pak ať si v klidu sedne a napíše to, co nás ostatní obohatí.

Ani sám nevim, proč se nad tím pozastavuju, ale když už mám k dispozici deníček, tak jsem si řekl, že to tam prostě napíšu, abych si také ulevil.

To jsou věci!

Jedno hodnocení = jeden bod. Zírám jak blázen :-D

To jsou věci!

1.

NEUVĚŘITELNÉ!

 

Zarazilo mne, kolik uživatelů se na této databázi nachází; ještě víc zarážející je bohužel fakt, že téměř nikdo z nich neumí pořádně gramatiku. Tímto zdravím světlé výjimky, jakými je například uživatel Verbal, jehož osobitý styl vyjadřování je natolik sofistikovaný, že právě tam bych na nějakou chybu nehleděl, jenže paradoxně zrovna on je zářným příkladem toho, jak se má náš jazyk používat. :-D